Sayfa 349/597 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Sn hocam onu bunu bilmem ama bi kendini akıllı sandıgın ortada ahahhhh
    Cevap da lök diye oturmuşş...Helal valla..eee nede olsa Rize ' li..

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Cevap da lök diye oturmuşş...Helal valla..eee nede olsa Rize ' li..
    Sac ayağınızıda aldınız oh şimdi gönül rahatlığı ile kara akan derenin kıyısında piknik yaparsınız hazır havada ısındı. ama akıllara bak piknik için kara dere manzara muazzam )

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Yaw 15 milyon islem oldu ....2.16 tl ortalama hisse tavan olamadi.....
    Neymis patron hakimiyeti kaybetmis.
    Pinpon topu gibi yazik....kim nereye vurursa oraya gidiyor.
    Yani ky kiyimina son suret devam....
    Aciklama yapmamis...mis yazik.
    Sizin canak tutmanizdan bu hale geldiniz....Ne oldu geri alima....
    Al iste sokeyi satinca borcu sifirlayacaksan....ne eveleyip geveliyorsun hala.
    ........ yoksunlari sizi.[emoji34]
    “50K 1+1...80K 3+1”
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Çok uzun süre 2.10-2.2 arasında çok dalandı..Malmı dağıtıyorlar mal mı alıyorlardı ben pek anlamadım ama stoploss la 2.0 dan zararına çıktım...Adam haberi kim sızdırdı aq şeklinde KAP a haber göndermiş yani birilerini en baştada KY yi be..derdindeymiş....Şimdi yine o banda geldi takıldı...Alıcı arıyan adam tahtayı tavan serilerine bağlar tavandan gelene verir ...Bunlar yine acaba buralardan mal gelir mi derdindeler....Neyse ben sadece izlemedeyim....

5.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Ederi kuruşmu milyar dolarmı o şirket gerçekten satılırsa belli olur, yoksa tahtadaki sığ işlemlerle oluşan fiyat şirketin reel değerini ucundan kenarından bile göstermiyor, döviz borcu var ama ciddi miktarda döviz gelirde var, bugünler gelir geçer merak etmeyin,sanki o borçların karşılığı yok gibi yazılar yazılmaya başladı, bugün sadece Söke elden çıkarılsa 0 borçla yola devam etme opsiyonu var bu şirketin, borçlar oldukça uzun vadeli, süreç iyi yönetilirse hiç bir varlık satılmadan bugünler atlatılır, daha sonra şirketin önü zaten açık, yapılması gereken tek şey önce hisse fiyatına istikrar kazandırmak, önce bir bedelsiz, sonra Batıda 300 milyon civarı bir kaynak yaratacak bir bedelli, arkadan bir bedellide Söke de yaptınızmı kısa vadeli sıfır borç ve karlı bilançolarla yola devam edilir, ayrıca bedelli harici yine bir çok alternatif opsiyonlarda var tabiki, yeterki ortak aileler birlik ve beraberlik içinde olsunlar ve alınması gereken kararları vaktinde alsınlar, yoksa biz alanları paylaştık beni ilgilendirmez denilirse ortada paylaşacak bir şeyde kalmaz . Şu an yönetim sessiz kalarak ve hiç bir reaksiyon almayarak en büyük hatayı yapıyor, vakit ortalarda olma vakti hemde herşeyinle.
    Bayramdan önce yazmıştım bu yazıyı, şirket bu opsiyonu gündeme getirerek böylesine sıkı ntılı bir dönemde doğru bir hamle yaptı, sonuç nasıl olur bunu zaman gösterecek, süreç doğru yönetilirse yıl sonu çok farklı bir noktada oluruz.

6.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    ..................................

tek katılmadıgım nokta yatırımcısını küçük gören genel kurulları unutmadık...ah hanımefendi vah hanımefendi şuan yüzünüzü görmek isterdim diyorum..
    bahmet lunar ve diger arkadaşlar zamanında iyi niyetle çok uyardılar...hem üzüldüm hem sevindim.
    090-091 ile biraz geç kaldım niyete güvendim eski günlerin hatırına paketledim.(batıçim gözümde daha cazip olsada olası satışta çagrı yükümlülüğü dogma ihtimaline karşı spek mpek ile ugraşmamak için sökeyi seçtim )
    Çağrıyı oluşturacak şartlar belli,kısmende satılabilir... asıl satılmaz sa ne olur? O ihtimali de göz önünde bulundurmakta fayda var,.

7. 2.21 ustune atıp kalmalı kalırsa yıne ivme kazanabilir ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Burak17 Yazıyı Oku
    2.21 ustune atıp kalmalı kalırsa yıne ivme kazanabilir ytd
    2.29 getirdiler

Sayfa 349/597 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz