Oyak çimento ile kıyaslanırsa üzerinde bir fiyat gelmesi lazım. Ytd
Oyak çimento ile kıyaslanırsa üzerinde bir fiyat gelmesi lazım. Ytd
Sesli düşünelim eğer yabancı bir alıcı gelir ise Sanko BATI hisselerini mümkün olduğunca yukarıya taşımaya çalışacaktır.
Bakkal hesabına göre bir hesap yapsak 0 borç olan bir şehir merkezli fabrika, liman,22 tane beton tesisi vs.
1,50 -1,60 hisseye basanlar şimdi de bassınlar aşağıya....
Hiçbirimiz kazanamayız, hepimiz birden kazanmadıkça…
YTD.
SAYGILAR,
..................................
tek katılmadıgım nokta yatırımcısını küçük gören genel kurulları unutmadık...ah hanımefendi vah hanımefendi şuan yüzünüzü görmek isterdim diyorum..
bahmet lunar ve diger arkadaşlar zamanında iyi niyetle çok uyardılar...hem üzüldüm hem sevindim.
090-091 ile biraz geç kaldım niyete güvendim eski günlerin hatırına paketledim.(batıçim gözümde daha cazip olsada olası satışta çagrı yükümlülüğü dogma ihtimaline karşı spek mpek ile ugraşmamak için sökeyi seçtim )
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Her yıl en kaliteli mısır yetiştiricisi ödülünü alan bir çiftçi, ödül aldığı mısırların tohumlarını da ekmeleri için komşu çiftçilere dağıtırmış.
Sormuşlar,
“Seninle her yıl aynı yarışmaya giren komşularına, kaliteli tohumlarından vermeyi nasıl göze alabiliyorsun?â€
Çiftçi,
“Yoksa bilmiyor musunuz? Rüzgar, olgunlaşan mısırlardan polenleri alır ve tarla tarla dağıtır. Eğer komşularım kalitesiz mısır yetiştirirse çapraz tozlaşma sonucu her geçen yıl ürettiğim mısırın kalitesi düşer.
Eğer kaliteli mısır yetiştirmek istiyorsam, komşularıma da kaliteli mısır yetiştirmeleri için destek olmalıyım.â€
Yaşamlarımız da böyledir.
Anlamlı ve iyi bir şekilde yaşamak isteyenler başkalarının yaşamlarınıda zenginleştirmelidir.
Bir yaşamın değeri yaşamına dokunduğu insanların sayısı ile ölçülür.
Mutluluğu seçenler de, başkalarının mutluluğa ulaşmasına yardım etmelidir.
Hiçbirimiz kazanamayız, hepimiz birden kazanmadıkça…
Sonuç buraya doğru gidiyoruz inşallah.....
acaba alıcı çimentaş olabilir mi...
Bu tahtayı yapanları anlamak zor.
1,4-1,5-1,6-1,7-1,8 de getiremedikleri alıcıyı, ellerindeki en nadide malı satıp battıkları çukurdan çıkacaklarını
söyleyerek ( daha satış falan da yok ha..kim almış , .. an laftan kim ölmüş) nasıl getirecekler ?
Bi kendilerini akıllı sanıyorlar zahir.
Sen tahmin ettiğimden dahada akılsız yorumlarını kendine sakla. Ama neyse göle maya çalan hojda ya yakışan bir daha yorum olmuş. Birde arkadaşın var nick i TAM35, yorum ve öngörü YARIM17,5) allah 2 nizin de müstahakını versin. Size tavsiyem BİST ten uzak durmanız ve sayısal Loto oynamanız. Emin olun şansınız daha yüksek olur bu kafalarla
))
Yer İmleri