Originally Posted by
enki
Benim alıntıladığınız yazımda ABD sonsuza kadar para basacak, hiç enflasyon olmayacak gibi bir ibare var mı?
Cümleye nasıl başlamışım; ''Diyelim ki dediğiniz oldu''...yani ''deval olması'' anlamında..
Zaten belirtmeliyim ki, saçmalamanızı olasılık dahilinde gördüğümden, bazı konular bana ters gelsede bilerek yazınızdan alıntı bile yapmamıştım..bilginize..
Ha benim düşüncem; QE forever, evet olucak..oluyorda..ama mutlaka enflasyonda oluşacak..bu kadar borcun başka hal olur yanı yok çünki..
Sn. Enki cevap yazarak laf anlatmaya çalıştığınız kişinin eski forum adı "Mandrake"
Tanıyamadıysanız özeti şöyle
Mandrake- TR çok iyi süper, Amerika çok kötü yurtdışı çok fena
Forumdan bir çok kişi- Dön o zaman TR ye ......
Mandrake- TR çok iyi, yurtdışı çok zor çok kötü....( arada TR de ki adam kayırmaları kayıtdışı ve karaparayı yazar ama hemen alt mesaja TR çok iyi yazar, 20 yıldan fazladırda yaban ellerde yaşar İstanbul emlak fiyatları çok uygun diye herkese öğüt verir kendi alıyor mu bu milyonluk kutu kadar evleri muamma çünkü bu paraya kötülediği ülkelerde daha ucuza süper evler var...)
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri