Sayfa 349/354 İlkİlk ... 249299339347348349350351 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Tamamen yillardir edindigimiz tecrube diyelim. Alcar ozelinde duyum gelmedi.

Yalniz firmanin arazi degerlendirmede rayic bedelin kat kat altinda degerleme yaptigini biliyorum.

Zamaninda sahibinde satmaya kalktiklari arazinin degeri ile bilancodaki deger arasinda kat kat fark var.

Velasil kelam tecrubem bana sermaye tavani artimi yakindir diyor. Akabinde de Bfren deki gibi bedelsize gidebiliriz.
    Bunlar affedersiniz bedelsizi de p.ç eder...

2.  Alıntı Originally Posted by sanuss Yazıyı Oku
    Bunlar affedersiniz bedelsizi de p.ç eder...
    Oladabilir. Cogu firma bedelsiz hareketini yapamadi.

3. ne oldu bunlara böyle,üzerlerine ölü toprağı serilmiş misali.hiç mi çalışmıyorlar,kar etmiyorlar...geçen yıl ki fiyatlardayız,geçen yılın enflasyonu ne yapacağız,2025 de ne yapabilir?

4.  Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    ne oldu bunlara böyle,üzerlerine ölü toprağı serilmiş misali.hiç mi çalışmıyorlar,kar etmiyorlar...geçen yıl ki fiyatlardayız,geçen yılın enflasyonu ne yapacağız,2025 de ne yapabilir?
    Hergun alim tarafina 1000 lik lotlari yigiyor.

Satista lot yok gibi.

Satacaksaniz bu fiyattan malinizi alirim diyor. Yoksa yukari surup alma derdim yok der.

Bende buradan spek efendiye sesleniyorum. Bu fiyatlardan benden lot alamazsin. En kotu ederi bu hissenin 1100 1200 ler. Oda olusu. Sen cek fiyati 1250 lere. Orada yataya sar, orada lot verin diye bekle. Bi ihtimal belki veririz. Yoksa spek efendi sen bekle dur. Durumumuz ortalamanin ustunde ben beklerim. Bu fiyatlardan lot vermem. Bosuna ugrasma. Brokerinida pasife 1000 er 1000 er yazdirmakla ugrasma.

Bugun dahil farkli gunlerdeki kademelere bi ihtimal mali satarim diye yazdigi lotlari mesaja ekliyorum. Merak edenler inceleyebilir:

5. Tuzla arsası satılmış

6. Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından;

Şirketimizin sahibi bulunduğu, tapuda İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 0 ada, 4723 parselde kayıtlı, niteliği tarla olan 29865 m2 büyüklüğündeki taşınmazın 895.000.000,-TL (Sekizyüzdoksanbeş milyon Türk Lirası) karşılığında Alarko Enerji A.Ş.'ye satılmasına, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Alarko Enerji A.Ş., Alarko Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklığıdır.

Söz konusu taşınmazın satışı sonrası, Şirketimizin aktifinde Alarko Holding A.Ş. ile Carrier HVACR Investments B.V. arasında imzalanmış olan ortaklık anlaşması kapsamında, Carrier HVACR Investments B.V.'nin hak sahibi olmayacağı taşınmaz ve iştirak (20.04.1998 tarihli özel durum açıklamasına da konu olan) kalmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

7. Metrekaresi 29.968 tl ye gitmiş

8. 1 sene 2 ay onceki satis fiyatinin 35 milyon tl altina kendi ust firmasina satis koydular.

Gecen sene firmanin satisa koydugu ilan. Emlak ofisi uzerinden koymustu.

SPK bu satisi durdurup. Yeniden degerleme talep etmelidir. Ederinin altina gidiyor arazi Eyyyy hissedaslar. Sizlerde arazi satiliyor diye seviniyorsunuz.

Bu arada bedelsiz gelebilir bu satisin uzerine benden demesi. Bunun gibi yakaladigim baska hisselerde varda acik acik yazamiyorsum herseyi iste. Neyse ben kacar.

Sayfa 349/354 İlkİlk ... 249299339347348349350351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •