Sayfa 349/1012 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kudüs ü kimse bırakıp gitmez.
    dünyanın merkezi, tüm din adamlarının gözdesi, tüm tarikatların uğrak yeri, ilaveten
    yeraltından çıkıcak deccal ve yecüc mecücün kapısının orda olduğu söyleniyor
    hatta uzaylıların ilk inecekleri yer kudüs olarak işaretlenmiş diyen bile var.
    Kuran da adı geçen israiloğulları şuanki israil mi
    geçen burada yazmışlardı. cemal paşanın yaveri falih rıfkı atayın yazdığı harika bir kitap var: zeytin dağı.

o dönem birinci ağızdan çok net anlatılmış. kitabın bir yerinde zeytin dağının yamacında bir yahudi mezarlığı olduğu, yahudilerin kıyamet koptuğu zaman sırat köprüsünün tam buraya kurulacağına inandığı anlatılır.

yani dağın yamacından karşı taraf cennete tam buradan sırat köprüsü kurulacakmış. kıyamet günü tekrar dirildiğinde fazla sıra beklememek için zengin yahudiler buradan 1 milyon dolara mezar yeri satın alıp hemen köprüyü geçmek istiyormuş. yıl 1916.

yani tam bir ney? gerekli sözcüğü bulamadım.

ayrıca kitabı tavsiye ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Ümit Doğan
    @tsumut71
    ·
    3s
    Şimdi İsrail düşünsün.
    Alıntı
    Boşuna Tıklama
    @bosunatiklama
    ·
    5s
    Cübbeli Ahmet: “Evliyalarımız Gazze'ye indiâ€

Neresiyle görmüş indiklerini bunlar aklı sıra kendilerini de evliya sınıfına koyup böyle bir durumu hayal ediyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ansiklopedi gibisin maşallah.
    Ben yetkili olsam şu karambolde, arabuluculuk ve ortadoğuya barış getirmek adına yumruğu masaya vurup 82 kudüs der, alırdım orayı
    Hem filistin hemde israil sukunete kavuşurdu
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT, BofA dün aldığını yedirmiş,

5. Yedirme yok, karsilikli kurgu var. Kim alir buradan borsada alan aldi satason sahibini ariyor.

6. dun mal yedirmek icin aldılar eee sonra ki zamanlar n olcak su an bir cok kagıt 1 sene onceki fiyatından dusuk bazılarıda 6 aylık
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Banu AVAR
    @AvarBanu
    Çete hedefine yürüyor! Gazze katlediliyor. Çoluk çocuk kadın yaşlı bombalarla ölmezse açlık ve hastalıktan ölecek. Batı seyredecek! Bazı tarih bilmezler hala Fesli ajanın ‘Filistin ihaneti’ palavrasını yayıyor. Bunu söyleyenler savaşın Osmanlı ile ingiltere arasında olduğunu bilmeyenler. 1917’de Filistinde ihanet edenler İngiliz ajanlarıydı Filistin halkı değil!

kim doğrucu acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Banu AVAR
    @AvarBanu
    Çete hedefine yürüyor! Gazze katlediliyor. Çoluk çocuk kadın yaşlı bombalarla ölmezse açlık ve hastalıktan ölecek. Batı seyredecek! Bazı tarih bilmezler hala Fesli ajanın ‘Filistin ihaneti’ palavrasını yayıyor. Bunu söyleyenler savaşın Osmanlı ile ingiltere arasında olduğunu bilmeyenler. 1917’de Filistinde ihanet edenler İngiliz ajanlarıydı Filistin halkı değil!

kim doğrucu acaba?

Yusuf Halaçoğlu
    @yusufhalacoglu
    ·
    38d
    Banu hanım. Her iki taraftaki kadın, çocuk ve sivillerin ölmesini istemeyiz. Ama tarihi çarpıtmanız doğru değil. Osmanlı ordusundaki Araplar İngilizlere harekât plânlarını verdiler ve Osmanlı ordusu yenildi ve büyük kayıp verdi. Tarihi çarpıtmak size yakışmadı. Elinize ne geçiyor?

bu doğrucu bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 349/1012 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •