Sayin legenda superrrrrrrrrrrr bir sikayet herseyin ozeti insallah spk bu islemleri inceler ama umidim yok fazla...Adamlarin kani bozuk isteseler eseme o borc karsiligi arsa verip kapatirlardi cunku o gunku haberlerde 45 gayrimenkulden bahsediyorlarsi.Ayrica ben inanmiyorum bu satislara incelense elektropak arsasinin arkasinsan neler cikar neler...yiyorsa verseydin bu arsayi eseme sirket degeri ne olurdu borsada en az 50 tl olurdu...Bu mubarek ayda arefe gununde coluk cocugumun hakkini yiyen bu holdingin Allah belasini versin...
Bunlar bu işlerin kurdu olmuş. Adamlar tamamen garibanı devirmek içim dünyaya gelmişler. O kadar şikayete ve bize göre göstere göstere ESEM i iç ettiler fakat yasalar karşında bizden namuslular. Düzen ve kanunlar üç kağıtçılar için işliyor. Ama bu kadarın insanın bedduası onları bir gün yakacaktır.
ESEM sayesinde adamlar bütün işlerini hallediyor ESEM sayesinde dümenlerini ayarlıyorlar. Biz ESEM e yatırım yapanlar bir güzel inek gibi sağıldık . Paramız pula döndü. 5 yıldırda üzüldüğümüz kar kaldı yanımıza. Ne diyelim inşallah acısı bu işi yapanların hepsinden teker teket çıkar sürünürler hepsi.
Amin,amin,amin.Şu mübarek günlerin hatrina Allahım,onları kahreylesin.Amin,Amin,amin...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Ne patronlar gordum sirketine dort elle sarilan...insallah bizim patron da imana gelir yedigi kul haklarini geri verir...
Yer İmleri