Sayfa 35/67 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
Arama sonucu : 535 madde; 273 - 280 arası.

Konu: MERCN - Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Arkadaşlar Alkim bilançosu şimdi geldi. Mercn bilanço ciro beklentimi 350 üzerine çıkartıyorum. Tamamen temennidir. Kesinlikle ytd

2. Sayın gameover Alkim ve Mercn ne ALaKA ??

Eğer 350 Milyon ciro gelirse 70-90 milyon TL arası kar gelebilir?

3.  Alıntı Originally Posted by ayyıldıx Yazıyı Oku
    Sayın gameover Alkim ve Mercn ne ALaKA ??

Eğer 350 Milyon ciro gelirse 70-90 milyon TL arası kar gelebilir?
    Kimya sektörü olduğu için. Benimki sadece temennidir.

4. Sayın gameover46, Alkim bilançosunda Alka konsolide ediliyor (biliyorsunuzdur, kağıt sektörü). Bilanço dipnotundan kimya tarafına bakmak gerekiyor, bahsettiğiniz ciroları beklemek yanıltabilir. tabi ki umarım dediğiniz rakamlar gelir. Bana 50 milyon üstü kar getirecek her ciro yeter, 260ın üstüne fitim.

5.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Sayın gameover46, Alkim bilançosunda Alka konsolide ediliyor (biliyorsunuzdur, kağıt sektörü). Bilanço dipnotundan kimya tarafına bakmak gerekiyor, bahsettiğiniz ciroları beklemek yanıltabilir. tabi ki umarım dediğiniz rakamlar gelir. Bana 50 milyon üstü kar getirecek her ciro yeter, 260ın üstüne fitim.
    Alkimin karı beni ilgilendirmiyor. Ben sadece Alkimin ciro artışına baktım %175. Ben şahsen Mercn daha iyi bir ciro artışı yapar diye temenni ediyorum 🙏

6. Sirket ortakligini satip tl ye gecmek ne kadar mantikli olur bu enflasyon ortaminda tl de ne yapacaksin oda ayri bir konu

7.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Alkimin karı beni ilgilendirmiyor. Ben sadece Alkimin ciro artışına baktım %175. Ben şahsen Mercn daha iyi bir ciro artışı yapar diye temenni ediyorum ��
    Alkimin kimya tarafı 88 milyondan 200e çıkmış, ciro artış oranını Alka tarafını ekleyerek hesap etmemek lazım anlamında yazdım ortak. Sonuçta beklentiler güzel, sadece gereğinden yüksek beklenti oluşmasın istedim, ama olursa müthiş ötesi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Alkimin kimya tarafı 88 milyondan 200e çıkmış, ciro artış oranını Alka tarafını ekleyerek hesap etmemek lazım anlamında yazdım ortak. Sonuçta beklentiler güzel, sadece gereğinden yüksek beklenti oluşmasın istedim, ama olursa müthiş ötesi olur.

Sadece temenni 😂 Beni böyle düşünmeye iten Acsel ve Alkim gibi kimya şirketleri cirolarını katladılar. Biz bide %50 kapasite ile çalışıyoruz. Kısmet bugün yarın belli olacak. Belirttiğin rakamlar da zaten güzel.

Sayfa 35/67 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •