Temeli yükseliş eğiliminde,yılın ikinci yarısı çok daha iyi olacak,hiç bir endişem yok..
Hele ki hikayesi de var..yolumuz açık olsun..
Temeli yükseliş eğiliminde,yılın ikinci yarısı çok daha iyi olacak,hiç bir endişem yok..
Hele ki hikayesi de var..yolumuz açık olsun..
Miatek bir enerji depolama haberi ile 4. tavanını yaptı bugün maşallah.
Enerji işine giren her şirket bir kap haberi ile uçabiliyor demek ki.![]()
2 milyonluk MIATK almistim, surundure surundure, bu gunlere geldi
alttan ekleme yaptim, o dustu , ben aldim, o dustu ben aldim...
maliyetine gelincede sattim,, hepi topu 700 adet kaldi ,,, ama simdi %160 karla bekliyormusum.. ben bile elimde oldugunu unutmustum
keseke hic satmasaydim %160 Kar cok iyi olurdu![]()
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
hisse , sabahtan beri eksideydi , simdi artiya gecti ama stabil gibi
aksama kadar tavana gider belki
In God We Trust
oooo Ataga gectik %2,5 artidayiz
In God We Trust
Maşallah deyin.%14 düşüş yaptık zirvesinden yetmez mi.
![]()
Çin de kovit kapanmaları yeni yeni sona eriyor...bu yüzden de insanlar daha yeni sosyalleşmeye başlıyor...atatp nin lokantalara sattığı yazılımlar Çin de güzel karlar getirmeye başlayacak...Bu yazılımlar avrupa da ve diğer ülkelerde de çok rağbet göreceğe benziyor...yazlım gerçekten de günümüzün sektörüdür...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bir de teknik grafiğe bakan yatırımcılar atatp nin zaten bu yılın ocak ayında 33,50 tl yi görmüştü..dolar bazında ise zirvelerinden bayağı aşağıdadır...dediğim gibi ben bu hisseden çok olumluyum..eğer bazı arkadaşların arada bir dile getirdiği miatk ya benzemeye başlarsa süper olur...piyasanın ne yapacağı belli değil..tek bildiğim piyasa hikayesi olan hisseye temel ederinin çok üzerinde fiyatlar biçebiliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri