Benim yadırgadığım, hakimin, dünyadan haberinin olmaması. (daha doğrusu Türkiye'deki iş hayatının nasıl yürüdüğünden)
Hem de yargıtay hakimi.
İşçi, gene 6 yıla kadar 14 gün, 15 yıla kadar 18 gün, 15 yıldan sonra 26 gün izin hak eder.
Esnafın durumu daha vahim.
Rahmetli amcam demir tüccarıydı.
Hayatında 1 gün bile izin kullandığını görmedim.
Psikolojisi de gayet iyiydi.
Hatta çoğu esnaf, bizim gibi, işçi ve memura gıpta eder.
Ne şanslısınız, izin kullanabiliyorsunuz diye.
bu konuda benim gözlemim şu :
tanıdığım esnafın tamamı izin yapmak ister ama dükkanı kime bırakacağını bilemez. bazıları izin yapmayı zul sayar, bazıları para
harcamak istemez, bazılarında izin yapma kültürü yoktur.bazıları belkide çevreye ayıp olur dükkanı bırakıp yada kapatıp gitmek diye
izine gitmezler.
izin yapmak bence araca yakıt doldurmak, bakımını yaptırmakla eşdeğerdir benim için
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Fed/evans: Yıl boyunca daha fazlasını öğreneceğiz ve politikayı gerektiği gibi ayarlamaya hazır olacağız
1.04.2022 16:09:19 fed/evans: Faiz artışlarında zamanında, dikkatli ve çevik yaklaşım gerek
1.04.2022 16:09:18 fed/evans: Yıl boyunca daha fazlasını öğreneceğiz ve politikayı gerektiği gibi ayarlamaya hazır olacağız
1.04.2022 16:07:59 fed/evans: Gelişmeler bu değerlendirmeleri değiştirebilir
1.04.2022 16:07:53 fed/evans: Bu yıl 25'er baz puanlık 7, gelecek yıl 3 faiz artışı bekliyorum, ancak bu değişebilir
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Teroristler Kiev'den cekilmis.
Chernobyl'den cekilen askerler orayi yagmalamis.
Polonyumlari mi arakladiniz? Nasil tasiyacaksiniz ki, cebe koysan koyulmaz, bagaja atsan atilmaz.
Benzine 80 kuruş indirim geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri