Sayfa 35/1195 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türk Telekom’un Port ücretlerindeki artışlarla ilgili olarak son dönemde gündeme gelen fiyat düzenlemesi konusunda bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Bazı yayın organları ve sosyal medya platformlarında belirtilen ‘İnternete yüzde 67 zam yapıldı’ içerikli haberler ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Belirtmek isteriz ki, toptan seviyedeki Port ve Transmisyon ücretlerinde Şubat 2020’den beri herhangi bir fiyat güncellemesi yapılmamıştır. Aradan geçen iki yılı aşkın süre zarfında dünya ve Türkiye ekonomisindeki konjonktüre bağlı olarak maliyetleri doğrudan etkileyen ekonomik parametrelerde ciddi değişiklikler yaşanmıştır. Şubat 2020’den bugüne transmisyon (iletim) maliyetleri önemli ölçüde artmış olmasına rağmen transmisyon ücretlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmemiştir.
    Ucunu soktular bir defa,mutlaka ileride uygularlar...Musk emicem şu uydu internetini devreye soktuğunda bakalım ne mok yiyecekler.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Benim yadırgadığım, hakimin, dünyadan haberinin olmaması. (daha doğrusu Türkiye'deki iş hayatının nasıl yürüdüğünden)
    Hem de yargıtay hakimi.
    İşçi, gene 6 yıla kadar 14 gün, 15 yıla kadar 18 gün, 15 yıldan sonra 26 gün izin hak eder.

Esnafın durumu daha vahim.
    Rahmetli amcam demir tüccarıydı.
    Hayatında 1 gün bile izin kullandığını görmedim.
    Psikolojisi de gayet iyiydi.

Hatta çoğu esnaf, bizim gibi, işçi ve memura gıpta eder.
    Ne şanslısınız, izin kullanabiliyorsunuz diye.

bu konuda benim gözlemim şu :

tanıdığım esnafın tamamı izin yapmak ister ama dükkanı kime bırakacağını bilemez. bazıları izin yapmayı zul sayar, bazıları para

harcamak istemez, bazılarında izin yapma kültürü yoktur.bazıları belkide çevreye ayıp olur dükkanı bırakıp yada kapatıp gitmek diye

izine gitmezler.

izin yapmak bence araca yakıt doldurmak, bakımını yaptırmakla eşdeğerdir benim için
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Fed/evans: Yıl boyunca daha fazlasını öğreneceğiz ve politikayı gerektiği gibi ayarlamaya hazır olacağız

1.04.2022 16:09:19 fed/evans: Faiz artışlarında zamanında, dikkatli ve çevik yaklaşım gerek

1.04.2022 16:09:18 fed/evans: Yıl boyunca daha fazlasını öğreneceğiz ve politikayı gerektiği gibi ayarlamaya hazır olacağız

1.04.2022 16:07:59 fed/evans: Gelişmeler bu değerlendirmeleri değiştirebilir

1.04.2022 16:07:53 fed/evans: Bu yıl 25'er baz puanlık 7, gelecek yıl 3 faiz artışı bekliyorum, ancak bu değişebilir
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Teroristler Kiev'den cekilmis.

Chernobyl'den cekilen askerler orayi yagmalamis.

Polonyumlari mi arakladiniz? Nasil tasiyacaksiniz ki, cebe koysan koyulmaz, bagaja atsan atilmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Hukuk sistemini bozarsan, yandaşları hakim ve savcı kadrolarına doldurursan, daha böyle haberleri çok okuruz.

YARGITAY : bir işçinin on altı yılı aşan süre ile çalışmasına rağmen izin kullanmamasını hayatın olağan akışına aykırı olduğuna hükmetti.

Nah aykırı !!!

Çalıştığım fabrikada, bu durumda olan, onlarca kişi vardı.
    Hatta bir abimiz, 500 gün izin parası aldı ayrılırken.
    İzin yapmaktan ziyade, parayı çok severdi.
    1 taşla 2 kuş.
    Hem izinde para harcamıyor (yaz tatili paranın katili derler ya) hem de izin günlerini paraya çeviriyor.
    Lokantada ortaya gelen salatayı yemeyip çıkışta ücretini istemek gibi birşey
    Kullansaydın arkadaş, 16 yıl az değil, kullanmadıysa vardır bi bildiği, hakim gayet haklı

Benzine 80 kuruş indirim geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 35/1195 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •