Sayfa 35/301 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 273 - 280 arası.

Konu: The last of the mohicans

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Jas abi mi desem Yasemin abla mı desem, Hasan nasıl

Edit: başta hastanıza değil hasan'ınıza şifa dilenmişti, öyle bi şaka yapayım dedim, yazan değiştirince çok anlamı kalmadı

2. Zaman harcayip,emek verip,burada katki saglayan farkli bakış açıları ortaya koyan başta sn mohikan olmak üzere bütün güzel insanlarin emegine saygi duyulmasi gerekirken ahkam kesip hesap sormak nasil bir saygisizliktir ? Kendinize gelin beyler...
    Sn mohikan biliyorum zor bir durum lakin onemsemeyin ki herkes haddini bilsin...

yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...

3. sayın jas geçmiş olsun acil şifalar.
    sayın mohikan dalga analizlerinden ilgiyle ve uygulamalı olarak faydalanıyoruz kolay gelsin

4. Elliotçular durumlar nasıl gidiyor.Rallinin başladığı doğrumudur.

Geçmiş olsun dileklerini gönderen dostlar, Sv Angel, Sv ilk123, Sv palmet, Sv cereyan, Sv Volna, Sv Econfinplus, Sv Umut0109, Sv lutfu001, ve aynı dileği taşıyıp yazamayan tüm dostlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Yükselişe katılmayacağımı yazmıştım, sebebini ise özelden yazan Sn ilk123 e açıkladım. Eyer bu mesajımı görürse, kendisine yazdığım mesajı buraya kopyalayabilirse çok sevinirim. Cepten kopyalayamadım, zaman sorunu yaşıyorum.

Sent from my Lenovo P1a42 using hisse.net mobile app

Son olarak,

Sv Dostum mohikan, lütfen yazmaya ve analizlerine devam et. Zıt görüşler olmadan, at gözlüğü takmış gibi, devam etmemiz fayda sağlamaz. Farklı bakış açılarına ihtiyaç var ki harmanlayabilelim.
    Ve lütfen arkadaşlar, ya kırıp dökmeden yazın ya da başlığı okumayın.

7. Sn. Jas'ın paylaşımı;

Neden hisse almadığıma gelince, siyasilere olan güvensizliğimden. Endeks 70 binlerde iken de siyasilere güvenmiyorum ama hisse aldım çünkü ne konuşurlarsa konuşsunlar, endeksin yaklaşık 90 binlere gelmesi neredeyse bir zorunluluktu. Ana 90 binden 100 e gelmesi, 120 ye gitmesi (ki bunu beklemiyorum ama bu rakama göre hesap yapıp alacağım riski minimuma indireceğim) zorunluluk değil, sadece birilerinin siyasi amaçları ve birilerinin ellerindeki malları çıkabilmeleri için oluşturacakları köpük olacak. Yani riskli, her an her şeyin tersine dönebileceği bölge. Bu nedenle stres altında olmaktansa, zirveye gitsin, dönüşte rahat kazanmak risksiz kazanmayı tercih ediyorum. Bol kazançlar dilerim

Sağolun ve tekrar teşekkürler

Alıntı Originally Posted by JAS
    Sv Dostum, sakın öyle düşünmeyin, ne zaman isterseniz yazın sorun. Eğer cevap yazmamışsam, yazmak istemediğinden değil, mesajı göremeyecek kadar meşgul olduğumdandır. Ama ilk fırsatta mutlaka yazarım. Neden hisse almadığıma gelince, siyasilere olan güvensizliğimden. Endeks 70 binlerde iken de siyasilere güvenmiyorum ama hisse aldım çünkü ne konuşurlarsa konuşsunlar, endeksin yaklaşık 90 binlere gelmesi neredeyse bir zorunluluktu. Ana 90 binden 100 e gelmesi, 120 ye gitmesi (ki bunu beklemiyorum ama bu rakama göre hesap yapıp alacağım riski minimuma indireceğim) zorunluluk değil, sadece birilerinin siyasi amaçları ve birilerinin ellerindeki malları çıkabilmeleri için oluşturacakları köpük olacak. Yani riskli, her an her şeyin tersine dönebileceği bölge. Bu nedenle stres altında olmaktansa, zirveye gitsin, dönüşte rahat kazanmak risksiz kazanmayı tercih ediyorum. Bol kazançlar dilerim.
    Buldum yolunu, kopyaladım.

Sayfa 35/301 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •