Sayfa 35/1005 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Viop LXI

1. Kapalı hesaptaki bir paylaşımı burada paylaşmak yasal mı etik mi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kapalı hesaptaki bir paylaşımı burada paylaşmak yasal mı etik mi
    Haklısın, ben senin için bir sıkıntı olmaz diye düşündüm zaten takipçilerin çoğu buradandır diye özür.

3.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Haklısın, ben senin için bir sıkıntı olmaz diye düşündüm zaten takipçilerin çoğu buradandır diye özür.
    Bu arada milyarlık portföyü batıran ben değilim eski bir arkadaşımın abisiydi hakkın rahmetine kavuştu geçen hafta o yüzden

fyi olarak paylaşmak istemiştim .

4.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Anladım sorun yoktu aslında ama başta bir sorsanız bende şaşırmazdım resmi görünce .

Takipçiler buradan da vardır tabi ki onu biliyorum zaten .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bence, long-yükselen piyasada viob yapmak akıllıca değil.Onun yerine güzel hisseler almak çok daha rahat kazanca sebep olur.
    Viob kaldıraç 7 gibi...Yok MC yok teminat vs. diyerek hayatı zehir etmenin anlamı yok.

Ama orta vadeli( 1-2 aylık) short piyasasında MAKUL KALDIRAÇLA,max. riski hesaplayarak poz. alınabilir.KATMERLİ KAZANÇ oluşur.Hisseler değer kaybedip ucuzlarken,sizin paranız artıyor.

Sistem -ms algortima vs..ne olursa olsun VİOBDA TRADE EDEREK zengin olan kimse görmedim.Kendim dahil neredeyse tanıdıklarımın %95 i battı...

Veya yine short olmak koşuluyla mesela 800-900 puanlık bir getiri imkanı varsa bu da değerlendirilebilir.Tabi SHORT poz. tam güvenmek için KUSURSUZ DÜŞÜŞ için pek çok koşul olmalı(yılda 3-4 kere)...

ÖZETLE,bana göre viob, SADECE SHORT VEDE ORTA VADE -AZ KALDIRAÇ ile yapılmalı..

AMA EN GÜZELİ HİÇ BULAŞMAMAK...90-90-90 kuralı burada da işler.

Yatırımcıların %90 ı, 90 günde sermayesinin %90 nını kaybedermiş(kaldıraçlı piyasada)

6. Paylaşın merak ettik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    EBEBK hissesini 24 ekimde fiyat 44.50 iken; ''Bu hissenin 6 ay sonrasını merak ediyorum ''demiştim.

Burada bazen hisselerden bahsedildiği gibi...

Neyse şuanda bu hisse 53.60 ta...ve tam %20.05 prim yapmış...

Buradaki arkadaşların etkilenmeyeceğini-kendi araştırmalardan sonra karar vereceklerini bildiğim halde,eğer olur da cereyan alıp etkilenen olmuşsa...Bundan sonraki hareketi hakkında yorum yapmadan %20 kar yaptığı için,kimseyi olumsuz etkilememiş olayım.

Bu noktadan itibaren,İster düşsün-ister gitsin..ben mesuliyeti üzerimden atayım da...

BUNDAN SONRA BURADA HİSSE ZİKREDENİ...
    Son düzenleme : ABKA; 04-12-2024 saat: 21:57.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Anladım sorun yoktu aslında ama başta bir sorsanız bende şaşırmazdım resmi görünce .

Takipçiler buradan da vardır tabi ki onu biliyorum zaten .
    Bu sığ piyasada, herkesin elinin belli olduğu ortamda bu miktar çok yüksek. Üstüne viop bile bile lades.. başınız sağolsun

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 35/1005 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •