Sayfa 350/1002 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Yahu duruşma olsa ne yazar; ordan ne hayır gelir şu ortamda... diyelim saldılar adamı, ne olacak.. akın akın yabancı yatırımcı mı gelecek Türkiye artık özgürlükler ülkesi oldu diye mesela... Kaç aydır sopalaya sopalaya ülkeden kovalanan fonlar vaz mı geçecek mesela ülkeden çıkmaktan...

İnşallah çıkar da, adamın kendine faydali olur sadece; hapisten kurtulmak açısından... başka kimseye bir faydası yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Merhabalar....50 gr altını hedge etmek için kaç adet XAUTRY long açmak lazım acaba şu anki fiyat olan 700 TL den....

3. Dolarda endekste ne olacaksa artık çok daha hızlı olacak. Filmi x4 hızında ayarladık. İzliyoruz.

4. tüp o gün; kimine göre tobo, kimine göre çanak yaparken tüm teknikçiler bunu gördü. sindoma hocam bahsetti nosfe üstadım zaten içerideydi kerem bey ve karaKemal abim de ekmeğini yediler. pilavlı ve şahna üstadlarda oradaydı. Sayın dudu ve eregltuprs müdavimleri es geçerekten bendeniz de 100 kırılımında trene binenlerdendim.
    onelle azizim de görmüş olmalı ki baya heyecanlanmıştı. anlamsız bir şekilde coşuyordu. önceleri heralde ilk defa formasyon görüyor sandım ama olamazdı. yeni bir teknikçi heralde dedim o da değildi. Peki bu coşkunun sebebi neydi?
    hâlâ bende soru işaretidir.
    Son düzenleme : sahingonul; 23-12-2021 saat: 09:00. Sebep: yazım hataları düzeltildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ayrıca minimum 3 ay bağlaman lazım parayı; diyelim böyle 7'şer milyar sata sata indirdiler biraz daha; 11'e vs... ben ne diye kendimi 3 ay bağlayayım ki... 3 ay boyunca her hafta 10 milyar dolar satamayacağı ortada..

adamların kriz çıkarma becerisi muazzam; her an lastiği patlatıp mecbur bu sefer dönüp mesela gerçekten faiz arttırmak zorunda kalabilir... parayı bağlarsan beklemek zorundasın vade sonunu yoksa düşük kurdan verecek sana parayı geri, bağlamazsan kaybın sadece %3 civarı bir faiz 3 ay için ama aksiyon alma şansın var elindeki dolarla herhangi bir olası kur atağında...

bu sisteme geçecek olanlar %90 oranda şu anda halihazırda zaten TL'de olup 18'e kadar geçmediyse bundan sonra da geçmeyecek olan hesaplar... kur 30'a 40'a da çıksa bunlar geçmeyecekti zaten...

İlk gün satan olduysa olmuştur, esas satışı da zaten gördük ki MB yapmış. Burdan sonra kimse bu fiyatlardan dolarını TL'ye çevirmez, sadece halihazırdaki TL'leri olası dolar kazancına ortak ettiler hazinenin sırtından...
    İlk gün satanlar ( o gece reis konuşmaya balayınca)zaten çevreleri hocam danışmanlar milletvekilleri iş adamları akrabaları vs. onlar 18 den verdiler 11,50 lerden yerine koydular bekliyorlar şimdi milletin ellerindekini alma derdindeler.

17 TL den ithalat beyannamesi verip araç çekmişler..
    zarara bak..

7. Bundan 1 hafta önce Çin olacağız modeli vardı ucuz işçilik ve rekabetçi kur. Şimdi düşürdüğün bu kurdan ihracatçı karlı mı olur acaba?
    Asgari ücrete %50 zam geldi ve birçok girdinin fiyatı da şuan 15-16 kura göre. Kimse fiyat inmek istemiyor. Biraz üzerine gitsen zaten hammadde yok malı vermeyeyim istersen diyor. Bir ülkenin ekonomisi 1-2 ayda bu kadar yön değiştirmemeli. Küçük yatırımcıyı geçtim şirketler ne yapacaklar? Bütün 2022 bütçeleri alt üst oldu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Abey şu son harekette 4 günde 90 bin puan yeriz diyen varsa da ben görmedim, tabi ki düzeltme bekliyor idik hatta 2 3 kere short açıp zararla kapatmış idim geçen hafta. Sonra zarari çıkarttık kar bile ettik shorttan ama kapattığım yer 2400 yani. 20000 puan almışız daha aşağısına short tüm hisseler taban filan dolar bazlı o fiyatta kesinlikle beklemedim. Dolarda da bu hareketi kesinlikle beklemedim. Ne diyeyim inanılmaz ötesi bir manipülasyon döndü, çok ciddi servet transferi oldu, batan oldu çıkan oldu ama kazanan sevinmesin kaybeden üzülmesin dersler çıkartılacak mesela geceye pozla gitme mesela kaldıraç ayarla mesela falan filan ama ne yaparsan yap gerçekten inanılmaz zor bir piyasa olduğumuz kesin burada ayakta kalan her yerde show yapar.

Tüp özelinde 200 de şubat vadeli pozları kapattım neden sadece kar almak istedim hiç bir şey sonsuza kadar gitmez 170 180 alım fırsatı verir dedik başka kağıtlara bakalım dedik tamamen bak tamamen şans ne temel ne teknik değilse dolar 18 iken tüp 200 e de ucuzdu anladın mı 20 - 25 dolar normali olan bi kağıt marjlar düzelmiş oralara gider dersin normalde. E şimdi dolar 12 oldu tüp 200 olsa pahalı demem ama almam da, şimdi dolar 18 iken elinde tüp olan adam bi anda %50 kara geçti dolar bazlı satması normal o satınca diğerleri satıp hareketi abartmısı da normal ama taş gibi fabrika ben yine ortak olmak isterim ama nereden nasıl bilemiyorum bakacağız bi toz duman otursun. Herkes mağdur yani bana göre, zamanında kaçan da sadece şanslı.
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    tüp o gün; kimine göre tobo, kimine göre çanak yaparken tüm teknikçiler bunu gördü. sindoma hocam bahsetti nosfe üstadım zaten içerideydi kerem bey ve karaKemal abim de ekmeğini yediler. pilavlı ve şahna üstadlarda oradaydı. Sayın dudu ve eregltuprs müdavimleri es geçerekten bendeniz de 100 kırılımında trene binenlerdendim.
    onelle azizim de görmüş olmalı ki baya heyecanlanmıştı. anlamsız bir şekilde coşuyordu. önceleri heralde ilk defa formasyon görüyor sandım ama olamazdı. yeni bir teknikçi heralde dedim o da değildi. Peki bu coşkunun sebebi neydi?
    hâlâ bende soru işaretidir.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 350/1002 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •