Sayfa 351/997 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. pıst de 1401 çalışmazsa 1397 yolculuğu başlar bende

2. Gökhan Şen
    @Gokhan_Sen
    ·
    7d
    Çek ibraz yasağı ile ticaret durmuş durumda. Derhal geri alınması gerekiyor. İyi niyetle, bu dönemde kimse iflas etmesin diye gelen düzenleme ticareti durdurdu...

3. Cumhuriyet
    @cumhuriyetgzt
    · 1 sa
    Hukuki dayanağı olmayan 'alkol satışı yasağı' kaldırıldı https://cumhuriyet.com.tr/haber/turk...-olsun-1832303

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam sen 17 iken ereğli satmamış mıydın? ben de 19 civarı sattım. bence biz bekleyelim. zaten benim kota doldu
    Bir ara ereğli yi satıp kapatmıştım ben kapattıktan 5 dk sonra sonra hep yukari gitmişti kıl payı kurtulmuştum. Bu gün benim takip ettigim kağıtlarda hiç hareketlilik yok. Genelde günlük işlem yaparım ertesi güne kağıt tasimamaya özen gosteriyorum.

SPOT

bofa gene kayıp akşama bbakalım nereden çıkacak yalnız şu çek işinde inat ederelrse baya sıkıntı çıkar piyasada
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Önce kuzu ya terste yazmış kuzu daha görmemiş büyük ihtimal , boyundan büyük yazarsa kuzuya 2 duble viskiye bakar consa saydırmasıCons dan sonra Caho un da başını yedin çok zalımsın çok
    Başkasının ne yazıp ne yazmadığını senin kadar takip edemiyoruz ama hiç ama hiç kimseye kötü bişii yazmamak için özen gösteriyorum sindoma abi beni kavganın ortasına doooru çekiyon gibime geliyor, taraf olmazsan bertaraf ederim gibin sezmeye başladım, dikkat et abi kendine benle fazla muhabbet eden piyasadan tez kaybolur, beni seven de pişman sevmeyen de pişman, elimi attığım kurur ben kimsenin başını yemem etim ne ki buldum olsun herkes kendi başını kendi yer
    oysa ki burda hergün para dağıtıyorlar, niye kavga ediyonuz bi türlü anlamıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

8. Savaşçı: Hindistan mutantı daha öldürücü

İstanbul'da beş kişide Hindistan mutasyonu görüldüğünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca doğruladı. Hindistan mutasyonu 17 ülkeye yayılmış vaziyette... Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı

"Hindistan mutantı daha öldürücü. İki ay sonra eğer aşılanmada da yeteri temini sağlayamazsak tekrar bir vaka patlamasıyla karşı karşıya kalabiliriz" dedi.
    Güncellenme: 12:07, 30/04/2021

https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...urucu-6404620/

Sayfa 351/997 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •