Sayfa 351/494 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 3947 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugün hacimde olmayan varmıydı diye de bakmak lazım. Yine 25 nci bitirdi! Kaldı ki öbürgün bilanço açıklanacak ayrıca yarın fed trump ı nasıl karşılayacak! Gerçi herşey önceden belidir de,
    ABD nin Çin e olabilecek yaptırımlarının havasını yaşattılar bugün. Olursa tabi! Ytd
    iki ucu bklu değnek kısmet sarı kafa imiş.endeks bir iki gün yeşil olup 9 üzeri kalıcı olursa bu uyuz eşek de hareketlenebilir. ancak 8500 altı 7xxx lere gidersek bu en önde koşar.

bovespa bizden %50 daha yukarıda bi zamanlar at başı giderdik hey gidi hey.

41 civarına kadar indirdim maliyeti artık sabrın da paranın da sonuna geldik 42.5 üzerine bi atsa da hem cebimiz hem sabrımız şarj olsa

2.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    iki ucu bklu değnek kısmet sarı kafa imiş.endeks bir iki gün yeşil olup 9 üzeri kalıcı olursa bu uyuz eşek de hareketlenebilir. ancak 8500 altı 7xxx lere gidersek bu en önde koşar.

bovespa bizden %50 daha yukarıda bi zamanlar at başı giderdik hey gidi hey.

41 civarına kadar indirdim maliyeti artık sabrın da paranın da sonuna geldik 42.5 üzerine bi atsa da hem cebimiz hem sabrımız şarj olsa
    Trumpa daha iki ay var, yılbaşından sonra geçecek başa. Daha üçüncü çeyrek gelmedi o zamana son çeyrek gelmeyecek. Ölme esegim olme.

Bizim bakacagimiz o sürece kadar, gerçekten bugunku coşkulu ortamı emtialar( petrol stabil veya düşüş meyilli, külü, demiri, çeliği, plastiği vb. altın neyim hariç tabiki, altına akan paraninda piyasaya dönmesi gerek gibi gibi) fiyatliyor olacak mı ve sonrasında da.
    Ha bugün bir bahardı demeyiz o zaman, işler değişir diye düşünüyorum.. ytd

3. Bu emtialardan bizi ilgilendiren soda külü ve onun dokunduğu herşey öncelikle, cam ve haliyle beyaz eşya, inşaat, otomotiv, ilaç cart curt vs vs. Hepsi birbiriyle ilişkili olsa da küresel olarakta bir o kadar bağımsız..
    Hani makaleler vardı aylık paylaştığım, asya özellikle Çin, ABD tarafı ve Avrupa..
    Çin de ekonomi ve büyüme yavasliyordu, ne yapmışlardı bazı üretimleri kısıp stokları eritme egilimindeydi, ABD de az biraz toparlanma vardı ama orada da denizaşırı ülkelerden zayip talep sebepli çokta bir şey olmayınca fiyatlar surunmustu. Avrupa zaten sıkıntılı. 3 ncü çeyreği böyle geçirmiştik.
    Şimdi ne olur ya da oluyor? Ytd

4. Çin'de yavaşlama ve büyüme beklentileri düşük kalmaya devam ederse; ki öyle görünüyor.
    Abd ihracaat tarafı güçlü olacaktır, deniz aşırı ülkelere.. ama bunu güçlü dolar ile yapacağını düşünmüyorum, eğer bu ülkelere çin in yaptığı ihracaati ele geçirmek istiyorsa! Yani dolarda geri çekilme ile bu ortamı da sağlaması mümkün. Çünkü hem emtialar dolar bazlı yükselsin hemde dolar yükselsin olur mu ya da diğer para birimleri dolara karşı yükseltmeli diyelim ki dostlar alışverişte görmeye olsun, yoksa nasıl satacak malini.. ABD tarafından bakarak söylüyorum, bizim tarafimizdan bakamıyorum 😊 bile..

Çin ayrıca erimiş ya da erimekte olan stoklarını yaptırım olasılığı, ekonomisinde yavaşlama gibi sebeplerle de yenilerken biraz daha üretimde kontrollü olmaya çalışacaktır..
    Ha geçmişte petrol düşerken dolar oldukça diğer para birimlerine göre yükseliyordu. O zaman petrolü stoklayan bir Amerika vardı yüksek dolar fiyatıyla ucuzdan stoklama.
    Ha ihraç edeceği ürünlerden kastım ham madde değil ise.
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

undergraund,
    TL grafiği ürkütücü,...
    USDTRY grafiği ferahlatıcı,
    zaten yabancı takibi olan kaadlardan,

kaadda grafikteki şekilde dengeyi bulabiliyoruz,

denge 1.0950 seviyesindeyken,

düşüşler kırmızıya doğru, yükselişler maviye doğru,..ilk etaplı dır,

önümüzdeki hafta,...şu anda 45.78 de olan direnci sırasıyla,

11.11.24 te 44.10 2 hafta kalacak,
    25.11.24 te 44 2 hafta kalacak,
    09.12.24 te 43.58 4 hafta kalacak,

hisse haftalıkta yükseliş yaparsa sondan başa doğru bu ilk etaplı dirençlere çarpar,..

bu dirençleri yelpaze ilede uyum edebilirsin, yelpeze bu dirençleri usdtry de 1.3264 e kadar çizer,...

hissede indikatörde yükseliş öncesi 2 hafta daha bir oyalanma görmekteyim,..yani seninkinden 1 hafta sonra,..
    eğer düşüş olur dip tazelerse sa bu oyalanma süresi artar,
    dip tazelemeyecek şartıyla 2 hafta görmekyeyim,...
    İndregandi Hocamın Viop-Endekss forumunda isteğim üzerine ayrıntılı Sise dolar grafiği ve yorumu mevcuttur... Muhtemelen benim teknik analizim 1 ise onun 1.000 dir... Değerlendirmek isteyenler için burada da paylaştım, kendisinden izin almadım ama umarım bir pot kırmamışımdır...

6.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    İndregandi Hocamın Viop-Endekss forumunda isteğim üzerine ayrıntılı Sise dolar grafiği ve yorumu mevcuttur... Muhtemelen benim teknik analizim 1 ise onun 1.000 dir... Değerlendirmek isteyenler için burada da paylaştım, kendisinden izin almadım ama umarım bir pot kırmamışımdır...
    Eyvallah underground hc, emeği geçen kisinin eline sağlık, dizinde paylasiminiza. Teşekkürler. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu iyi, bence bundan sonra konjonktür bizden yana, belki de hisse 40 altı son zamanlarını yaşıyordur artık.
    Çok baskılıyor tahtayı, 40 neki yahu, geçmişte içine aldığın şirketlere yazık.
    Bilanço yarın geliyor, bakalım ne yumurtlayacak, belki de onu satın aldı alıyor, başını kaldıramıyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Yine izin vermedi 40 üzerine oç

Sayfa 351/494 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •