Sayfa 351/1002 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop XLVIII

SPOT, piyasa gene yükselişe inanmamış görünüyor, piyasa satmış birileri almış,

2. 11 Mart 2011'de Japonya, Fukuşima'da olan 9 büyüklüğündeki depremi hatırlayan var mı...?
    Katastrofik bir ortamdı..., özellikle nükleer santralle ilgili inanılmaz bir panik havası vardı...
    Borsalarda derin düşüşler olmuştu, Deprem cuma günü gerçekleşti ve araya hafta sonu girmişti.. Buna rağmen Japonya'da borsalar kapanmamıştı....
    Hatta santrali yapan firmanın da hisseler açıktı sanırım ve inanılmaz değer kaybetmişti...
    Piyasalar biraz ruhsuz ve acımasızdır..

Nikkei 225 (günlük grafik _ o günlere ait bir kesit..)

Tabi bizdeki kadar insan hayatını kaybetmemişti...
    .
    Bizdeki ölümlerin sebebi tamamen aptallığımızdan...!
    Son düzenleme : Karatay; 15-02-2023 saat: 14:01. Sebep: Düzeltme

3. Ne demiştik ....

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çıkamıyorki.. işlemleri iptal ediyorlar..

adam sürekli zornan borsaya geri sokuluyor
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku

Bizim borsa şu an tam bu halde

...İstediğin an otelden çıkış yapabilirsin ama asla burayı terkedemezsin" der.

.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT, piyasa gene yükselişe inanmamış görünüyor, piyasa satmış birileri almış,
    Normal nakit ihtiyacı olanlar da var. İlaveten bugün çarşamba. Cuma parasını alıp çıkar.

11 eylül abd kapalımıydı ?

Bize acıyan yardım edecek YABANCI da , kaçmıştır..

NE yardımı yahu? Bunlarda para var.. geç git.. der mi? ben derim..

7. Piyasaya verilen şu gazla tale bazlı yeni rekor tazelemek lazım yohusa çok pis öperler, bak dediydi dersiniz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bana gelen bir mesaj üzerine burada da belirtmiştim. özelikle ilaç yardımı diye. tarihigeçmemiş bütün ilaçları kutunun içine atın demiştim.

gıda yerine özelikle bulunduğum yerdeki eczaneden rakam vermeyim ağrı kesici bepanten ne kadar varsa aldım. yolladım

göçük altından çıkanlar su bile istemeden önce şu ağrımı dindirin diye haykırıyordu. (
    sizler gibi ince düşünen ,insansever,yardimsever arkadaşlarima kendi adima teşekkur ederim.iyiki varsınız.saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 351/1002 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •