Sayfa 352/1006 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Valla akaryakıtta tavan fiyat açıkladıklarında aslında uyanmamız lazımdı ; yoksa bunlar serden vazgeçerler ÖTV den vazgeçmezlerdi.

ama yine de bu kadarını ben beklemiyordum şahsen .

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. kaç yaş ideal sizce paraları yemeye başlamak için?

45 mi? 50 mi? 55 mi? 60 mı?

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    yıllardır huyumdur alısverise gittinmi kuru gıdayı 5-6 aylık stoklarım ..bu yılda ramazan zamlarından etkilenmemek icin martta fulledim kileri 3-4 ayda daha gider stok..tatile zaten memlekete giderim orda hersey ucuz koylulerin kendi uretimi hava guzel ve temiz oldugu icin zaten acıkmıyorsun aksam ne zaman oldugu belli olmuyor ...zorunlu gıda fatura giyim ve egitim harcamaları dısında harcama yapmam ...aynı dusunuyoruz belli bir yastan sonra birikmileri ezicem ...etrafımda cok tanık oldum biriktirdiklerini yiyimeden ote dunyaya goceni ..ardında bıraktıkları kavga gurultu miras kavgası ...en iyisi coluk cocuk kendi isini oturtsun gerisini bosver ..kendini dusun cunku kendini dusunse vatandas huzurevleri dolu olmazdı ..ya belli bir yastan sonra coluk cocugun bile sana faydası olmaz ..

3. Bence sabit kura rejimine ve kambiyo kontrollerine geçmek istemiyorsak yapmamız gereken şudur:

öncelikle merkez bankasının 600-700 puan faiz arttırması gerekir..

ikinci olarak hemen IMF çağırılmalıdır. IMF ile 5 yıllık bir stand by anlaşması yapılmalı ve 30-35 milyar dolar kredi alınmalıdır.

IMF proramındaki her şeye satırı satırına harfiyen uyulmalıi, istedikleri tüm reformlar yapılmalıdır..

Ekonominin başına tek yetkili olarak Sayın kemal Derviş getirilmelidir..

Ekonomi ile ilgili tüm kurumlar sayın kemal dervişe bağlanmalıdır...

5 sene sonra düzlüğe çıkarız bence...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    Bence sabit kura rejimine ve kambiyo kontrollerine geçmek istemiyorsak yapmamız gereken şudur:

ikinci olarak hemen IMF çağırılmalıdır. IMF ile 5 yıllık bir stand by anlaşması yapılmalı ve 30-35 milyar dolar kredi alınmalıdır.

IMF proramındaki her şeye satırı satırına harfiyen uyulmalıi, istedikleri tüm reformlar yapılmalıdır..

Tumune katiliyorum.
    Senin yas kac bilader?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Bence sabit kura rejimine ve kambiyo kontrollerine geçmek istemiyorsak yapmamız gereken şudur:

altına imza...

hala neyi bekliyorlar anlamıyorum. Şuan ki durum 1994 krizine dogru gidiyor. 2001'de bile dolar bu kadar çıkmamıştı.

Bugün Doların rekor seviyeye çıkmasıyla test günü oldu.Merkez ne zaman hamle yapacak diye bekliyorlar..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6. 40 yaşındayım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    40 yaşındayım
    2001 krizini hatirlarsin ama 1994 u hatirlayamazsin.
    Bu yazdiklarini ya seve seve yapacaklar ya da .ike .ike ama her iki durumda da bu aci ilac ile secimlerde kim olsa siyaset sahnesinden silinir.
    Insallah maliyeti cok cok yuksek olmadan seve seve yaparlar.
    Ikinci durumu dusunmek bile istemiyorum.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    600-700 baz puan faiz artisi demek saatte 120km/h (%7.4 buyume) giden bir aracin aniden durmasi (2-3 ceyrek %10 a yakin kuculme) demektir.
    Tum yolcular pencereden disari firlar.

Syg,

Sayfa 352/1006 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •