Evet Holdingin bünyesinde.
Evet Holdingin bünyesinde.
Temizlik kağıdı sektörü teknoloji yoğun bir sektör değil. Kar marjları da geçmişte düşüktü. Nereden biliyorum tek makinesi ile is yapmaya çalışan Yaşar Holdingin Viking kağıt şirketinden biliyorum. Ama Selpak geliştirme yapan bir şirket. Atabay'in şirketini aldıktan sonra ıslak mendil alanında atilim yaptılar. Ayrıca uni baby bildiğim kadarıyla güçlü bir markadır. Bir şekilde bu sektöre yapılan yatırımlar Vitra Karo'ya yapılan yüzmilyonlarca dolarlık yatırıma göre daha fazla güven veriyor. Şirketleri yeterince tanimadigimizdan olsa gerek..
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
30 yıl kadar önce dardanel fabrikası Doğu almanya dan 2.el soğuk hava tesisatı ve konserve ile ilgili ekipman almış,tı. Kuruluşunda orada bulunmuştum. Dünya bankası kredisi ile gerçekleşmişti bu yatırım. Burada tekrar kurulumu yapan alman mühendise sordum. Siz niye kendi ülkenizde bu işi yapmıyorsunuz diye. Bizde bu konserveleri dolduracak işçiler 3.000 mark ücret alır, bu iş kurtarmaz, burada 300 marka işçi var diye cevapladı beni. İşte ülkenin kaderi böyle çiziliyor.
Bedrettin Dalan uzun yıllar önce şöyle diyordu. Paraları GAP a yatırmayalım. Onun yerine marmara bölgesini elektronik sanayi üretim üssü haline getirelim demişti. Doğrusu bu aslında. Bizim gibi fakirler için mukayeseli üstünlük teorisi vs sakız gibi çiğnetip fakir bırakırlar.
Bu TÜSİAD çıların hepsi komprador montaj sanayicisi. Eczacı yıllarca ipana diş macunu üretti. Dışardan getirip sattı. Hepsi bu. Hala aynı
Hissede manipulatif fiyat baskısı son hızıyla devam ediyor.Sırıtıyor herkes farkında patrn...nnın gözü çok aç doymadı gittiler.Paylaşım yok hepsi bana mantığı .Böylesi çok az bulunur.Biz orta uzun vadeci yatırımcılarda en az patron kadar kararlı ve dik duruyor.Bu fiyatlar enflasyon karşısın da komik kaldı eridi gitti.Fiyatını bulmazsa daha yıllarca buralardayız!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
B.E. "meşaz" ı alalı tam 3 hafta oldu. Ne aldı onu bilemiyoruz. Aylık enflasyon resmi % 7.25, İTO nıun nisan enflasyonu % 11.3 bütün bunların hiç önemi yok bunlar için. Genel kuruldaki isyan bunların tavrını hiç değiştirmişe benzemiyor. Bizim KY Türk diplomasisi gibi. Bir söze yumuşak bir davranışa kanıyor. Huylu huyundan vazgeçer mi? Zaten fıstık gibi ülke kural yok, hiç bir kurum, düzenleme, yasa çalışmıyor. Artık Bodrum zamanı, şantiye basma mevsimi açıldı. Rastgele B.E.
Zayıf Euro ve küresel enflasyon ihracat performansını düşürecek.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Yer İmleri