Sayfa 353/668 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 5341 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    daha devamı da var ..

Pozitif; benim elimde hisse olmayacak ve başka topiğe girip olumsuz yazılar aylarca-yıllarca yazacak kadar kendime yenik düşmedim.Para için eğilmedim bugüne kadar.YTD

Bak burada TRENDHOUND durumu hepimizden iyi...Alani borsa ve bilgili...1 cümlesi belki de farkinda olmadan yazılmiştı..Farkina varmak önemli, niyet önemli...Sen her gün ama her gün ayni yorumları yazmaktan usanmadın.Yahu hisse kötü tamam dedik ; düşüncene saygı duyduk.İnandiğın hissede YOL ALIR MISIN? SORUYU ANLADIN MI POZİTİF? YTD

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Baykuşcum ben bu hisse ile yolları ayıralı 3 yıl oldu ve bir daha buna bulaşmadım, bundan sonra da bulaşmayı düşünmüyorum. Bundan kallavi zarar edip sineye çektim, akabinde PGSUS'a geçtim ve yaptığım zararları fazlasıyla geri aldım. 666, pozitif, bahriyeli ve senin yorumların dört dörtlük, hissenin karakterini çok güzel özetliyorsunuz. Ek olarak bankanın kendisi kar elde etme amacını taşımadıklarını ifşa etti. Benim burada yaptığım tahsisli gibi çok özel konular hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere yardımcı olmaktan ibarettir. Dediğin %100 doğrudur, BİST ortamında temel rasyolarla bilançoların hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur. BİST bir kumar ortamıdır. Daha önce de dediğim gibi BİST'in yatırımcılık ortamı olduğuna inanan biri ya salaktır ya da cahil (şahsi görüşümdür).
    Boldladığım yeri tekrar bi oku
    Borsacının dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır th seni buralara tekrardan hanki rüzgar attı
    Soru şu,
    Elinde hissesi olmuyan ve almayı da düşünmüyen bir insan sayfaya neden yazı yazar, enteresan.
    Bak pozitif abiye ücbucuğa düşünce alıcağı için yazıyor, peki sen neden yazıyorsun. Ayı desem ayı değilsin boğa desem boğa değilsin
    Hamdım Piştim Yandım

Sayım bozkurt; bak pozitif bugün tesadüfen gördüğüm rtalb topiğinde aynen burada sürdürdüğü çizgiyi gösteriyor..Çalışan insanım.Takip etme gibi bir karakterimde yok.Ancak ben elimde hisse olmayacak atiyorum bir akbnk veya bir rtalb veya bir eregl girip karamsar ve olumsuz yazı yazmayı her şeyi geçtim önce insanliğıma sonra karakterime yakıştıramiyorum.Vicdanım el vermez...Sayin Trendhound; hisse hakkinda bilgisini yazar-teorilerini ortaya koyar,aldiysam aldım sattiysam sattım şuradan kazandıysam kazandim der....Virgül olmamıştır...YTD

ya arkadaşlar şu kapanış rakamlarındaki farka bakarmısınız
    diğer bankalar artıda bu mendebur %3 eksi
    bunu açıklayacak yokmu birde devamlı böyle
    elinde hissesi olupta rahatsız olan yok mu
    ben sizden fazla rahatsızım ilginç
    eğer şu yapılanı reva görüyorsanız söylenecek söz yok

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayım bozkurt; bak pozitif bugün tesadüfen gördüğüm rtalb topiğinde aynen burada sürdürdüğü çizgiyi gösteriyor..Çalışan insanım.Takip etme gibi bir karakterimde yok.Ancak ben elimde hisse olmayacak atiyorum bir akbnk veya bir rtalb veya bir eregl girip karamsar ve olumsuz yazı yazmayı her şeyi geçtim önce insanliğıma sonra karakterime yakıştıramiyorum.Vicdanım el vermez...Sayin Trendhound; hisse hakkinda bilgisini yazar-teorilerini ortaya koyar,aldiysam aldım sattiysam sattım şuradan kazandıysam kazandim der....Virgül olmamıştır...YTD
    bak kardeşim yaptığın ayıp bir şey bilip bilmeden konuşuyorsun
    elimde bir miktar rtalb de var prizma da var
    sağolsun mendebur dışında üç beş kazanıyoruz da yarın 3,5 tan halk,7,5 dan hektaş almaya birikim yapıyoruz

Pozitif; benim elimde hisse var.Reva görüyorum kendime.Sende hisse yok.ŞIMDİ İNANDIĞIN HİSSEDE YER ALIR MISINIZ? YTD

Sayfa 353/668 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •