Sayfa 353/1005 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Viop LI

1. no more bets thank you
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. Ben baluk avlarkene misinanın ucuna güccük bi böcük takıp atıyorum suya, baluk o yemi yerse avcı konumundayken av oluyor yani bende kocaman baluğu cücük kadar bi böcekle kandırıyorum
    Güccük deyip gülmeyin sakın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    100 binle çok mutlu olan 100 milyonla dünyanın en bahtsız insanının duygudurumunda olan insan da gördüm.
    Zenginlik tek başına mutluluk getirmez diyelim.
    Ben zengin olamam ama onu biliyorum.Mümkün değil
    Risk almam fazla.Piyango bileti bile almam ama alsaydım da "ya herrü ya merrü"cü olmaz 1 tam alacağıma 4 çeyrek alırdım
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben baluk avlarkene misinanın ucuna güccük bi böcük takıp atıyorum suya, baluk o yemi yerse avcı konumundayken av oluyor yani bende kocaman baluğu cücük kadar bi böcekle kandırıyorum
    Güccük deyip gülmeyin sakın
    Valla ben sigaranın parlak kağıdı ile Çok zargana istavrit tuttum.varmi dayı hastalık sendede av yani
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Döviz kontralarında faizler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ben bi makale okuduydum baya önemli bir üniversitede yazılmış. Fakirlik üstüne. Neden fakir kalınır falan onu irdeliyor.

Makalede 2 önemli nokta vardı.

1. Fakir adamın çevresi de fakir olur diyordu. Onun ufkunu açamaz çevresi ticari bağlantı yapamaz yeni fikir veremez falan filan.
    2.Bir insan ilk sebeple bağlantılı olarak doğduğu ekonomik sınıfta ölür bu çoook yüksek ihtimaldir diyordu.

Aslında zengin bir dost bulmak zenginleşmenin ilk adımı olabilir o zaman.
    İstanbulda iken Harun tan nin kulübü vardı spor tenis vs vs,orda ilk başladığımda 6 ay içinde ciroyla oradaki

Dostlar sayesinde seneyi kapattigimi biliyorum,egede çok iş yaptım,ayrim yok aslında ama çevre çok çok önemli..

Ve referans bu çok o emli ,itibar sağlandığında bir sıfır öndesin,fiyat arkadan gelir,birde her zaman yenilikçi olmak zoru dasin.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Valla ben sigaranın parlak kağıdı ile Çok zargana istavrit tuttum.varmi dayı hastalık sendede av yani
    Eski avcılardan kim kaldı bu piyasada sadece balık değil, dedemden kalan çift kırmalı ile dağlarda tavşan dağ keçisi çok kovalardık, şimdi biraz yürüyüş yapsam nefesim kesiliyor.
    En değerli şey bence gençlik
    Dişin keserken yiyecen derlerdi, inanmazsın ama dişim körlemiş artık eskisi kadar kesmiyor ağzımda lokmayı yutana kadar ücbeş tur döndürmek zorunda kalıyorum.

diş bilevlenir mi işci abi sen bilin
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence fakir bir kişinin zengin olmak istemesi şu konjonktürde hayalden öte gitmez, yılbaşında millipiyangodan büyük ikramiye çıkma olasılığı kadar düşük bir olasılıkta olsa hayal kurmak güzel
    Zenginlik
    1.Doğuştan miras yoluyla gelir
    2.Zengin olmak isteyene değil, Allah dilediğine verir
    3.kötü yolla yani karapara yada hırsızlık, dolandırıcılıkla
    Bu üçünden en tehlikelisi 3.sü
    İşin kötüsü ilk 2 şıkkı tercih etsende, senin tercihine bağlı değil, garip gerçekten enteresan bu zenginlik işi
    4. sü ve en önemlisi kayın babanın zengin olması bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 353/1005 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •