Sayfa 353/1015 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adamlar bir milyonu buldu da 150 bine mi kaldı. Ha en azından 150 binle ufak tefek eşya alır yuva kurabilir.
    ayrıca o 1 milyonun (düğün salonu masrafı hariç ) 850.000 tl'si kendine yatırım yapıyor
    eşya alsa kendi evine
    altun alsa kendi karısına alıyor

baa değil, kendine harcıyor

sol cebinden çıkarıp, sağ cebine koyuyor

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya abi gözüm yok, versinler
    ama benim kızdığım başka şey, devenin hamudu ile götürülmesi
    2013 yılında 1 liste görmüştüm
    VERGİ BORCU SİLİNENLER listesi. dolar o zaman 1,5 tl
    işte, cengiz,kolin,demirören, ve enerjisa
    abi cengizin 400 milyon... enerjisanın 1 milyar tl idi
    ya bu adamların parasımı yok, senden benden zengin... neden devlet parasını almıyor
    400 miyon... 300 milyon dolar eder
    şimdinin 9 milyar tlsii
    devlet bu alacağını almayıp
    neden dış borcunu 500 milyar dolara
    iç borcunu 200 milyar dolara
    çıkarıyor
    kim ödeyecek bu parayı amk
    donumuza kadar satsak ödeyemeyiz
    Onu torunlar ödeyecek. Bizden geçti artık.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Onu torunlar ödeyecek. Bizden geçti artık.
    ya ödemeyecek işte... sorun orada...

ne ile ödeyecek (3 kuruş deel, 1 trilyon dolar bu )

torunlarının bir devleti olmayacak... doğu türkistan gibi olacak

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ama ben : 100 sene sonra bu anadolu'daki soydaşlarımızın, TÜRK'lerin arapların, katarlıların tuvaletlerini temizlediğini düşündükçe içim parçalanıyor
    zulum içinde yaşayacaklar

soul dayu... hojgeldin
    gel hele... eccük para ver bize, çok parasını aldın palanın

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    soul dayu... hojgeldin
    gel hele... eccük para ver bize, çok parasını aldın palanın
    Hb. Ben Emlaktan yana olurum bana kızarsın. Ne o ya içimizi kararttın torunları bile borçlu yaptın.EEe o zaman en çok borç ABD de var. Ama adamlar küresel güç.

Ben değişik çalışırım realize edilmemiş pozisyon için kar zarar demek doğru değil. Ben endeks 7400 ler çalışırkende çok mutluydum.

Sana güvenim sarsıldı ; 2+2 yi toplayamam diyorsun İtü mezunu çıkıyorsun. Short la palanın belini kırdım diyorsun kredi çekiyorsun.

Yazmışız orada bir önceki tepelerde Pist100 8500 lerde Bollinger Üst bandın üzerine çıkamamamış bu sefer bollinger bandın üzerinde endeks yazıyoruz sen hala shorta devam ediyorsun. Anlaşamıyoruz seninle.

Ben diyorum Pist100 USD günlük grafik çarşamba günü golden cross oldu sen shorta devam ediyorsun.

Ben diyorum ki 7400 den bu yana ayıklama oluyor sen short oluyorsun.

Bozkurt bu rocero koltuk LOng pozisyon alarak olmuyor mu? Hisse olunca koltuğa çakılıyorsun da long olup niye koltuğa kendini çakamıyorsun mesela?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

alper, emlak... soul dayu
    ekip tamam... atayizler
    buyrun sahneye alayım sıradan
    dayu bak senide aldık ekibe, ailenle falan peşin vedalaş... ne olmaz ne olmaz
    atayizlik var ucunda

çıtağğ

dayı çorba ettin gitti yaw.

8. Bir de Sayın Manif ya da Alpere bu yazım tam hatırlayamadım. Böyle devam edersiniz bir gün gerçekten short yapmanız gerektiğinde o pozisyonu açacak sermayeniz kalmayacak. Çok büyük traderlardan birinin lafıdır tam hepsini de hatırlayamadım ama mealen bu işte iyi iseniz mutlaka bir gün doğru zaman gelir ama inşallah ona yatırabilecek sermayeniz kalmış olur gibi bir laf. Yani anlatmak ister ki kendinizden çok emin olmadığınız zamanlarda ya da işlerin sizin için doğru gitmediği zamanlarda işlem yapmakta ısrar ederek sermayenizi eritmeyin.

Sevgili Emlak bu arada yaptığın genel çıkarımların çoğu bana uymuyor. Bu da bilgilerine.

Senin bazı doğrularını al tüst ederim ben beni tanısan.

Bu arada Sayın Çıtak ben Ateyiz değilim bu inanç işine hiç girmesek. Ben kimsenin ne inancına ne içtiğine ne de tuttuğu takıma karışmam bu memlekette.Tabii ki partiye de.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 353/1015 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •