Sayfa 354/928 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak o senin gözünde...kar etmeyen şirket altın yumurtluyor dersen kimse inanmaz...iki şirket küçücük bir hektas kadar kar açıklayamıyor....
    Merhaba forumu takip ediyor ve paylaşımlarınızı okuyorum ben de ufak ufak gubre biriktiriyorum grafiklere baktığımda ucuz tamam düşüyor daha da ucuz oluyor siz 10 senedir elimde diyorsunuz grafikten bakıyorum 2-3 kat arttışlar olmuş belli döngüsü var 4-1 gibi petrol fiyatları da çok etkiliyor bunu siz de yazdınız neden satmadınız o arada bunu merak ediyorum bir dahaki bilançolarda fk düşecek...

Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    ortaklar genel kurula katılan varmı veya ne konuşulduğundan bilgisi olan varmı

hisse.net kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    evet elektronik ortamda katıldım.toplantı tuttanaklarını okursanız iyi olur.adamlarla resmen dalga geçtim ama yuz yok.muhalefet şerhlerini ben verdim.
    Burda boş boş yazan yok.hesap sorma yeri olan genel kurula katılan yok
    sağlıkla kalın

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    evet elektronik ortamda katıldım.toplantı tuttanaklarını okursanız iyi olur.adamlarla resmen dalga geçtim ama yuz yok.muhalefet şerhlerini ben verdim.
    sağlıkla kalın
    Üstad medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim. Biz burda ağlasip dururken gidip adamları madara ettin. Bizden bir cacık olmaz bunu kanıtladın. [emoji122]

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sağlıkla kalın
    ne deseniz haklısınız teşekkür.

5.  Alıntı Originally Posted by Suhulet Yazıyı Oku
    Merhaba forumu takip ediyor ve paylaşımlarınızı okuyorum ben de ufak ufak gubre biriktiriyorum grafiklere baktığımda ucuz tamam düşüyor daha da ucuz oluyor siz 10 senedir elimde diyorsunuz grafikten bakıyorum 2-3 kat arttışlar olmuş belli döngüsü var 4-1 gibi petrol fiyatları da çok etkiliyor bunu siz de yazdınız neden satmadınız o arada bunu merak ediyorum bir dahaki bilançolarda fk düşecek...
    yalancı yönetimin yüzünden...yalancı bir yönetim var hep yalan söyledi bizde inandık tuttuk...grafiğe bakarsan çoktan çıkmış olmamız gerekiyordu....hep umut aşıladılar sonuç yok....

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sağlıkla kalın
    En çok da buna güldüm helal olsun ya

http://666kb.com/i/dt756qiknrly84112.png

7. hergün düşüyor bu ne iş anlamadım hiç tepki olmaz mı..şirket üretiyor satıyor ama hisse ayrı telden çalıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hergün düşüyor bu ne iş anlamadım hiç tepki olmaz mı..şirket üretiyor satıyor ama hisse ayrı telden çalıyor...
    Dün aldıklarımdan bile zarardayım almaya dewam

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 354/928 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •