-

Originally Posted by
xxtrader
ortak o senin gözünde...kar etmeyen şirket altın yumurtluyor dersen kimse inanmaz...iki şirket küçücük bir hektas kadar kar açıklayamıyor....
Merhaba forumu takip ediyor ve paylaşımlarınızı okuyorum ben de ufak ufak gubre biriktiriyorum grafiklere baktığımda ucuz tamam düşüyor daha da ucuz oluyor siz 10 senedir elimde diyorsunuz grafikten bakıyorum 2-3 kat arttışlar olmuş belli döngüsü var 4-1 gibi petrol fiyatları da çok etkiliyor bunu siz de yazdınız neden satmadınız o arada bunu merak ediyorum bir dahaki bilançolarda fk düşecek...
-

Originally Posted by
ekrem55
ortaklar genel kurula katılan varmı veya ne konuşulduğundan bilgisi olan varmı
hisse.net kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
evet elektronik ortamda katıldım.toplantı tuttanaklarını okursanız iyi olur.adamlarla resmen dalga geçtim ama yuz yok.muhalefet şerhlerini ben verdim.
Burda boş boş yazan yok.hesap sorma yeri olan genel kurula katılan yok
sağlıkla kalın
-

Originally Posted by
cinali
evet elektronik ortamda katıldım.toplantı tuttanaklarını okursanız iyi olur.adamlarla resmen dalga geçtim ama yuz yok.muhalefet şerhlerini ben verdim.
sağlıkla kalın
Üstad medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim. Biz burda ağlasip dururken gidip adamları madara ettin. Bizden bir cacık olmaz bunu kanıtladın. [emoji122]
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
cinali
sağlıkla kalın
ne deseniz haklısınız teşekkür.
-

Originally Posted by
Suhulet
Merhaba forumu takip ediyor ve paylaşımlarınızı okuyorum ben de ufak ufak gubre biriktiriyorum grafiklere baktığımda ucuz tamam düşüyor daha da ucuz oluyor siz 10 senedir elimde diyorsunuz grafikten bakıyorum 2-3 kat arttışlar olmuş belli döngüsü var 4-1 gibi petrol fiyatları da çok etkiliyor bunu siz de yazdınız neden satmadınız o arada bunu merak ediyorum bir dahaki bilançolarda fk düşecek...
yalancı yönetimin yüzünden...yalancı bir yönetim var hep yalan söyledi bizde inandık tuttuk...grafiğe bakarsan çoktan çıkmış olmamız gerekiyordu....hep umut aşıladılar sonuç yok....
-

Originally Posted by
cinali
sağlıkla kalın
En çok da buna güldüm helal olsun ya
http://666kb.com/i/dt756qiknrly84112.png
-
hergün düşüyor bu ne iş anlamadım hiç tepki olmaz mı..şirket üretiyor satıyor ama hisse ayrı telden çalıyor...
-

Originally Posted by
xxtrader
hergün düşüyor bu ne iş anlamadım hiç tepki olmaz mı..şirket üretiyor satıyor ama hisse ayrı telden çalıyor...
Dün aldıklarımdan bile zarardayım almaya dewam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri