Bir faydası olur mu bedelsizin
Artı yapar mı yarın
Ümit fakirin ekmeği ...
Enflasyon a karşı ezilmiyorsun bu kadar sermaye artışı ile.ama piyasa nankör hisseyi hak ettiği yere getirmiyor.
10 ayın 8'inde düşmüş, yılbaşından beri %11 düşmüş, son 10 gündür sürekli düşen bir kağıt. Allah düşmanıma vermesin. Yöneticiler kepaze bir yönetim sergilemişler. Bu arpalığı gel de düzelt. senin şirketin olsa üdahale edersin. ama şimdi sorduğun soruya bile adam gibi yanıt alamıyorsun. şablondan yanıt seçip eline veriyorlar.
ABV yönetiminin de çalışanının da...
satıp biraz kenara çekilebilirim. tek derdim şu bedelsizi de alsaydım
SPK Başvuru Tarihi 10.04.2018
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 27.04.2018
Ödeme Tarihi 08.05.2018 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa'da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına girececeği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi 07.05.2018 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Şirketimizin bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklarımıza verilecek bedelsiz payların dağıtımına 04.05.2018 tarihinde
başlanacaktır. Pay sahiplerimize A ve B Grubu paylar için %4,92476 oranında bedelsiz pay verilecektir.
bugün son gün, yarın bölünecek, 2 gün sonra 8.5 tarihinde bedelsizler hesaba geçecek, yani yarın bölünüyor, dikkat,yarın ucuz görünce atlamayın. Yarın 1.15-1.16 çalışır. Çok küçük yatırımcı damlar bu fiyatlarda.
Yer İmleri