Kenan abi, Yanlış anlamayın lütfen, Gedza da halen ciddi bir büyüme göremedim, şimdi diyeceksiniz ki, kimsenin görmediğini görmek lazım, siz neyi gördünüz de göremiyorum, halen anlamış değilim. Ha şunu da söyleyeyim, Gedza finansallarıyla bu fiyatları hakkediyor, ona inanıyorum. Fakat hedeflerinize gitmeyi, yani 40-50 liralara gitmeyi hakkediyor mu, şu göstergeler ile sanki daha erken gibi. Bilemiyorum, yanılabilirim de. Ama ciddi şüphelerim mevcut (kısada olması ile ilgili)...Selamlar,
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Öncelikle , 40/50 gibi bir fiyat hiçbir zaman telaffuz etmedim.
Kısaca analizin güncel verilere göre olduğu için fiyatlama seni ürkütüyor, bu doğal.
Ben güncel verilere göre değerlendirmiyorum ve yatırımları biliyorum. geleceğe ,gelecek verilere göre değerlendiriyorum.
Temel analiz olarak kısıtlı bilgiye sahibim, mali müşavir dostlarımın değerlendirmesi ve bilgilendirmesi sonucu oluşumu takip ediyorum.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Evet bir dostum geçmişte birçok BIST şirketine yeminli mali müşavirlik hizmeti veren bir şirketin ortağı, diğer dostum ise global bir firmanın( piyasa değeri 6 milyar Euro , 2019 cirosu 2,6 milyar Euro ) Doğu Avrupa ve Türkiye müdürü...
Her ikiside birbirinden bağımsız ve habersiz yakın bilgiler verdi. Gelecek ile ilgili....
Daha önemlisi şimdiye kadar yanılmadılar..( Durdo , pkart ve birçok hissede şimdi gedzada olduğu gibi)
Onların doğruluğunu tartışabileceğim bir durum söz konusu değil.
Gerisi tekniğe kalıyor , işte o benim işim...cool:;;
Dostum, Durdo ve Plastik kart, her ikisinde de, finansalları ne kadar değişti, ne kadar iyileşme görüldü. Bunlara iyi diyen Mali Müşavirler hisselerin yükselmesi dışında ne gibi bir büyümeyi yakaladı da haklı oldular, bunu izah edebilir ler mi. Gedzada da neyi görmüşler, somut olarak, orası da ilginç hani. Selamlar,
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Özellikle Durdo ve Plastik kart için diyorum. Son iki yıldır bir gram büyüdüklerini sanmıyorum.
Yer İmleri