Sayfa 355/700 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5596 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Bu hissede 6 sene durdum 2 defa maliyet sıfırladım ciğerini bilirim en son yazıma bulun bakın Endex kaçmış hisselerin fiyatı neymiş Algyo fiyatı neymiş bakın size az çok fikir verir hisse 10 numaradır al sata uygundur çünkü içindeki asalak bununla beslenir varlıkları kara dul gibidir....
     Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Syn sakura bu düşüncede olmanızın nedenleri nelerdir
    Hisse senedinin geçmişi hakkında neler biliyorsunuz
    Bu hissede ne kadar zamandan beri bulunuyorsunuz ve ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz
    Saygılarımla
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

2. Merak etme sn sakura. Buradaki kemikleşmiş tayfa bu hissenin huyunu biliyor zaten. İki defa gir çık yaptım hisseye. En son cuma sabahı salarken verdim. Şu anda da hissede değilim. Başka hisselerden cazip gelenler var. O yüzden. Ve fakat bu hissenin de gideri var. Sen de bunu en azından grafikten görüyorsundur. Önemli olan zamanlamayı yapabilmek.
    Bir de bu hisse aşağıda bıraktığı boşlukları doldurmadan gitmiyor. Grafikte aşağıda bıraktığı her boşluğu doldurmuş. 22.58 ile 68 arası boşluk var. Cuma öğleden sonra doldurmak için indi alıcılar ağır bastı çıktı.

Atıl duran maslak veya b.cekmeceye birşey açıklamadan 20. 30 arası sürünür değerlendiren iyi para yapar daha ucuz iş yapan şirketi büyüten gyo lar var

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4. Teknik olarak üst seviyeler icin 23.18 üzerinde en az 3 saat kalmalı. 23.18 i direnc yaptı. 3 defadır denedi geçemedi. Geçerse olumlu olacak. Üzerinde 23.9 direnç gozukuyor. Altta 21.9 çok sağlam desteği. Tüm algyo severlere bol kazanç.

5. Kademeler. Çanakkale geçilmez demişler.

6. Spek istediği malı alıp, tahtayı kıvama getirmeden götürmez. O yüzden bunların keyifleri tahtaya yön verir.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Kademeler. Çanakkale geçilmez demişler.
    En son 2019 araıkta çıkmıştım 10 gün önce girdim tekrar, 2 yıl kadar süründürmüştü kaznan bekliyenler olmuştu yine aynı tablo ile karşı karşıyayız.

Birazdan bu ortamda eksiye düşmesin de bak sen o zaman curcunaya

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 355/700 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •