Endeks 5300 bizim teneke hala yerinde sayýyor.
Adamlar þu havada bile 3-5 lotun derdine düþmüþler.
Ya abicim Allah gözünüzü doyursun.Ah alarak kazanacaðýn paradan hayýr mý gelir sanýyorlar bunlar.
Endeks 5300 bizim teneke hala yerinde sayýyor.
Adamlar þu havada bile 3-5 lotun derdine düþmüþler.
Ya abicim Allah gözünüzü doyursun.Ah alarak kazanacaðýn paradan hayýr mý gelir sanýyorlar bunlar.
tüm malýmý verdim.. Allah belaný versin..
Keþke biraz daha sabretseydiniz, tam alma zamanýydý. SM-G780G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam 2 yýl 1 ay bekledim bu o.ç. kaðýdý.. ben sattým ya bundan sonra anasýnýn ...... kadar yolu var..
13 sene olmuþ 86 milyon usd bedelle aldýðýn þirket aldýðýn fiyat bile etmiyor 85 milyon usd den iþlem görüyor!!!13 senedir zarar mý ettin??Paynet güneþ enerijsi sistemleri Birgstar gibi iþtiraklerin var onlar paramý etmiyor almak isteyene üste paramý veriyorsunuz???2yýl olmuþ alalý getirisi %42 bu arada Konut fiyatlarý %1000 otomobil fiyatlarý %600 yapmýþ Bist endeksi % 400 yapmýþ ama biz hala %42 getiriyle her gün bir ümitle bekliyoruz.13 ay olmuþ paynet'i satýyoruz haberini vereli kimse yanlýþ anlamasýn bizim gibi eþekleri çayýra salmýþlar ipimizi de kazýða baðlamýþlar keyifleri olunca ipimizi çözüp salacaklar!!!Bu þirketin ben yönetiminin ve sahiplerinin hiçte iyi niyetli olmadýklarýný düþünüyorum!!!Kendi adýma býktým!!!
17yi geçtik Allaha þükür. Bu tip haberler geldikçe önü açýk. Güneþ balçýkla sývanmaz.
YTDSM-G780G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçtiðimiz yazýlarda Emirhan06 beyinde sölediði gibi paynetin ciro olarak katkýsýnýn az ama kara yüksek olduðundan giderek
2022 cirosu 16 500 000 000 arena konsolide cirosundaki payý yaklaþýk 600 000 000 olduðunu hatýrlýyorum
2023 içinde yukarýdaki haberin içeriðine göre % 100 artýþ beklenmekte buna göre
2023 cirosdan 33 000 000 000 arena konsolide cirosundaki payý yaklaþýk 1 100 000 000 gelmektedir.
acaba Emirhan beyden rica etsek bir deðerlendirmede bulunabilir mi net kara oraný nedir acaba
birde arayý açtý çok sýk olmasada ara ara gelse biraz bilgilendirme yapsa fena olmaz
sektörü bilmiyorum ama þöyle %5-10 arasý bir kar ile çalýþýlsa 55 milyon ile 110 milyon sýrf paynet karý var muazzam
bence paynetin satýlmasýný hiiç istemem halka arz daha mantýklý arenada kalmasý daha iyi olur diye düþünüyorum
bildiðim 2021 hem fiyat olarak hemde bilanço karý olarak zirve yaptýðýnda paynet yok gibi biþeydi birightstar güneþ enerji yoktu son olarak yenileme iþi falan bunlarý bilen gören hissede baskýlýyorda baskýlýyor yanýna bikaç sektör daha atarsa holding bile olabilir
Yer Ýmleri