Sayfa 355/1122 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    2 yıl için bir dava için 2 bin TL verdiğimiz avukat şimdi 7 bin istedi.

2-3 yıl önce 4-5 TL ye yaptırdığımız en basit anahtar çektirme 15 TL olmuş.

Ücretlilerde böyle bir ayarlama var mı?

Kriz kimin krizi?
    1,5 yıl önce kızarmış bütün tavuğu 15 liraya alıyordum. Dün tam 45 lira ödedim. Altın oran bire üç.

Youtube de koye goc edenleri izliyorum nerede ise hepsi nin bir issizlik maasi oluyo sanki soz birligi etmiscesine, diyorum ki bu kadari nasil da bunu basardilar isyerlerine talep lerini bildirdiler onlarda bunlari tazminat ile cikartiyor cunku hepsi istifa ettim isi biraktim filan derler

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hatta işyerlerinde artık teammül gibi birşey oldu çalışanlar kendileri istifa ettikleri durumlarda da tazminatın ödenmesini istiyorlar. Eğer işveren olumlu cevap vermezse soluğu iş mahkemesinde alıp fazla mesai ve eksik brüt ücret gösterildiğini iddia edip ek bir para talebinde bulunuyorlar.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Dostlar, emlak satisindaki kazanc tan mulk sahibi vergi mi veriyor, bu cok ilginc geldi bana...

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    ....."Bu şahıslar internette ilan ettikleri fiyattan daha düşük bir bedelle tapudan satış yapmaları halinde iki bedel arasındaki farkın alıcı ve satıcıdan ayrı ayrı yüzde 2 si olmak üzere vergi cezalı olarak tapu harcı alınacak. Satış kazancının yüzde 15'i ile yüzde 40'ı arasında gelir vergisi istenilecek."

....Tolu, "Ticaret Bakanlığı perakende ticaretin korunması hakkındaki kanuna göre fahiş fiyat artışı yapan üretici, tedarikçi, perakendeci şirkete 14 bin lira ile 140 bin lira arasında idari para cezası kesiyor" dedi.

Eğer bu işletmeler serbest ticareti engelleyici ya da tüketicilerin mal ve hizmetlere erişimini zorlaştırıyorsa ceza daha da yükseliyor.

100 bin lira ile 2 milyon lira arasında idari para cezası uygulanıyor.

Yani isteseler herbisi olur da istemeleri lazim.
    Sak diye IP den hakaret edenleri bulabiliyo emniyet dimi...

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Bi query yazinca oluyormus, sn.servetbey didiydi

Maliye Bakanligi sari siteye durumu bildirir sari sitede onlara link acar, acmaz ise devlet kolluk gucu ile sari site kapisina gidilir..

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bu query yi maliye yazip da sari sitenin
    Veritabaninami girip bizim ilanlari cekiyor
    Sari sitenin sistemi korumali degilmi
    Yoksa tek tek ilanlara giripte bakkal defteri gibimi yazip tespit ediyorlar satis ilanlarini
    Sn servetbeyden biraz daha bilgi alabilirmiyiz.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Vergisini duzgunce verdikten sonra sikinti olmamasi lazim

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tek evim var ve sattmak istiyorum.devlet beni emlak al satcisi gibi gorup 5 yil icinde sattin diye vergi istiyor ben al satci degilim tek evimi satip baska ev alicam.
    Bunda ne haksizlik var acaba

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Enflasyona endeksli tahvillerin süresi 1 yıl olacak. Daha önce bozduranlar kârdan yararlanamayacak. Yıllık TÜFE %40 mı olmuş, tahvil sahibi 1 yıl sonra %40lık payını alacak, ayrıca ekstra en az 10 puan gelir elde edecek. Toplam %50lik kazanç olacak. En sağlam yatırım. Bozdur dövizini, al tahvilini, kurtar vatanını. Bu uygulama piyasada büyük hareketlilik meydana getirecek, tahvillere resmen hücum başlayacak...

Türk lirasındaki kazanımlar bir anda artacak, kur balonu bu defa tamamen sönecek. Bankalardan mevduat kaçışı yaşanmaz, zira tahviller döviz bozdurana satılacak, TLye sahip olana değil. 92 ve 180 günlük süper bonolar hazineye ek yük getireceği için tercih edilmeyecek. 20 Aralık öncesi de vatandaşı uyarmış, haklı çıkmıştım. İlk etapta dolar 14 liraya düşer. Tutunamazsa 12-13 TL aralığına döner. Bu tahvillerin büyüklüğünün 15 milyar dolarla sınırlanacağını düşünüyorum. Elde edilecek 240 milyar liralık kaynakla enflasyonun beli kırılacak, çiftçilere gübre, mazot, tohum desteği artacak, KOBİlere can suyu sağlanacak. Yatırımlar genişleyecek, istihdam artacak, vatandaş gülecek. Oyun böyle bozulur...

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/627348.aspx
    Peki ihracatçı ne diyecek bu işe adamlar daha çok kurda değer kaybı istiyor birde temmuzda asgari ücret güncellenirse adamlar iyice ayvayı yer velev ki dolar dediği kadar düştü tl tutan enflasyon korumalı tahvile giremyeceği için düşük kurdan mis gibi dolar alır ya da mis gibi kkm yapar enflasyon korumalı tahvilden çok daha fazla kazanacağı garanti olur

Merhaba sn. pilavli
    Manisa Sancaklibozkoy,
    kuzey yarimkurede ilk kiraz hasat yapilan yerdir, buyrun gelin alin gidin..

Dun kiraz festivali vardi, fiyatlar yol kenari 25-30tl idi....

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    kiraz üreticileri: "Bu sene kirazın en az 80-90 lira olması gerekir ki ancak zararlarımızı karşılayalım. "

Sayfa 355/1122 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •