Sayfa 355/601 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 4801 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Sanki egeen komoda sadece zayıf bir şekilde nabız alınıyor gibi son günlerde İHLAS ve yavru kurtlari yine tavan yada tavana yakın pd/dd fk sermaye, fiili dolaşımı ihracaat oranı HEPSİ hikayeymis, ulan tahtacı kalıbına tüküreyim.
    İhlas Holding Kırgızistan’da yapımını üstlendiği stratejik enerji projelerini hayata geçirmek için ilk adımı attı. İhlas Holding iştiraki Orta Asya Investment Holding, yıllık cirosu 96 milyar dolar olan Çinli dünya enerji devi PowerChina International ve Kazak enerji devi Semarco Grup ile anlaştı. İlk imzalar 5 Kasım’da Bişkek’te Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un huzurunda atılmıştı.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Cebinde 80 lirayla Türkiye'ye gelen Suriyeli milyoner oldu: Kendi şirketini kurdu
    Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollardan giriş yapan Yaser Haddad, cebinde yalnızca 80 lira varken para kazanma yolunu keşfetti ve kısa sürede milyonlarca lira kazandı.
    https://www.ekonomim.com/gundem/cebi...oogle_vignette

Tabiki sıfır masrafla bende olurum? Acaba daha sosyal yardım alıyor mudur? Elektrik su ilaç ekstre yardım gibi bizde yılların 2meklilik ikramiyemizi koyduk milyoner olamadıkkk soru şu nerede hata yaptım
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Cebinde 80 lirayla Türkiye'ye gelen Suriyeli milyoner oldu: Kendi şirketini kurdu
    Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollardan giriş yapan Yaser Haddad, cebinde yalnızca 80 lira varken para kazanma yolunu keşfetti ve kısa sürede milyonlarca lira kazandı.
    https://www.ekonomim.com/gundem/cebi...oogle_vignette

Tabiki sıfır masrafla bende olurum? Acaba daha sosyal yardım alıyor mudur? Elektrik su ilaç ekstre yardım gibi bizde yılların 2meklilik ikramiyemizi koyduk milyoner olamadıkkk soru şu nerede hata yaptım
    Aslında haberde kaçak yollarda girdi diye TCK 215 suçu işliyor diye biliyorum

4. Yeni fabrika faaliyete geçiyor, ne bir açılış töreni var, ne bir açıklama var, ne özürlü insanlarmışsınız, acınacak durumdasınız. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,302
     Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Yeni fabrika faaliyete geçiyor, ne bir açılış töreni var, ne bir açıklama var, ne özürlü insanlarmışsınız, acınacak durumdasınız. YTD
    Geçen yıl ardı ardına kap atardı demek ki artık kap da parayla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,302
    Bu sığlığa izin veren de suçlu bu ne böyle fiyat 10570 ama kademeler gözaltı pazarı gibi!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,390
    Herkese hayırlı sabahlar,
    Ocak ve Mart 2024 aylarında yani yaklaşık 10 ay önce 18 000 TL yi gören bir Egekızın 10500 TL de olması oldukça düşündürücü ben kendi adıma devamlı alıyorum. Çok verimli bir yıl geçirmedik ve bol süprizli bir yıl oldu. Bu günlerde yeni Fabrikaya taşınılmış belediyeden ve bakanlıklardan izinler alınmış olmalı. Üretim patlamasını 2025 ilk yarıda görmeliyiz, Hisse fiyatına yansımasını 2. çeyreğe doğru hissetmeliyiz. Hisse başı Kar 300 TL civarında olursa HB Temettümüz de geçen seneki dağıtma oranı ile 115 TL max olur diye umarım. Hele bir de Yıl sonu, mart ve haziran bilançoları birbirinden güzel gelirse tadından yenmez.
    Doların dünyada yükseleceği bir döneme de giriyoruz. Enflasyon verisi de benim için önemini yitirdi çünkü negatif faiz verilen ve 100% enflasyon olan bir yerde faizin 48% olması KKM cileri mutlu etmeye devam ediyor ama Bu durum ya birilerinin kar cebe yakışır demesine yada devletin yeter bu kadar zarar demesine kadar sürecektir. 18000 TL den 9500 TL ye gelen Egeen 'nin fiyatı en azından İto enflasyonu oranında artarak yoluna devam eder umarım. Yıl sonu 11950 TL yi çok muhtemel olarak beklerim.
    Alark egeen aefes ccola enkai ttrak aghol tavhl golts rysas cimsa diğer güzeller !..
    saygılar,
    Son düzenleme : Baygeorge; 03-12-2024 saat: 09:03.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8. Kaç zamandır yaptın oç yetmedi mi tahtacı?

Sayfa 355/601 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •