Sayfa 355/1000 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,226
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bear abi yakın vade makas nasıl bu kadar yüksek kaldı bugün ?
    vade sonu herşey olur
    normalde günlük 10-15 puan olması lazım vade içinde 7-8 puanlara kadar düşmüştü teorikten günlük kayıp değeri
    son gün ise 50 puan oldu
    yarında spot fiyatın altında işlem görürse şaşırma
    daha önce son gün spot altından işlem gördüğünü gördük/yaşadık.

akşam seansında m2-m1 10-15 puan primlendi dikkat ettiysen.
    son gün herşey mubah.
    kşm kimi tutarsa, kim kimi öperse
    öpülen biz olmayalım yeter
    Bear_Bull
    @BearBull26

diyince oluyorsa böyle şeyler..

bende yoktan var oldum.

varmı inan ?

yok...

e başkası diyince inanıyonuz ya

nooldu... yine çöhtü...mantık anabilim daire başkanı.

3. İlk emir
    Oku
    Bol bol kitap okuyun,
    Ne kadar bilgi, bi o kadar beyin kapasite artışı demek
    Enaz 5 dil öğrenin, tüm dünyayı anlayın, teknolojiden bilgiden geri kalmayın, çok hızlı evrimleşin çünkü teknoloji geliştikçe dünya küçülüyor
    Dünyanın bir ucundaki Amrikada çinde ne olmuş anında haberimiz oluyo ve eki müründe bizi görüyo
    Millet insansız uçak yaparken sen mazutla çalışan araba yapmaya çalışırsan batarsın.
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ateistlerde herşeyin doğal olarak tesadüfi meydana geldiğini savunuyor..halbuki limon un içinde bilgi var..bilgi tesadüf olur mu..limon ağacından neden karpuz olmuyor mesela..bilgi var çünkü..tesadüfen bilgi olur mu .. olmaz..O halde bu bilgiyi oraya koyan vardır.. Mantık bunu der..Mantık da bir yere kadar, Allah kendisi diyor, ben sizi herşeyi anlayacak kadar donatmadımki diyor..buna da denge diyoruz..hayatta nasıl denge varsa inanç da da denge olacak..Ama yine mantık diyebilirki herşeyin bir sonu olmalı..ya da başı olmalı..hah işte o kısımda Allah var..
    nerden biliyoruz, bilmiyoruz öyle olmalı..bu da iman ve inanç ile olur..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    topluiğenin ucunu yapan bir usta olmalı... demekki kainatı yaratanında bir ustası var diyon.
    limon limon olacağını nereden biliyor aklımı var ? hayır ona bu aklı veren bir akıl var.
    öngörü üzerine öngörü... kanıt ... yok.
    )) bilime inanmayıp bilimsel şeylerle tanrıyı kanıtlama çabası ne ?

5. Garan cillop gibi bilanço göndermiş. Bir haftadır gelene gecene neden verdiler acaba aq.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Ateistlerde herşeyin doğal olarak tesadüfi meydana geldiğini savunuyor..halbuki limon un içinde bilgi var..bilgi tesadüf olur mu..limon ağacından neden karpuz olmuyor mesela..bilgi var çünkü..tesadüfen bilgi olur mu .. olmaz..O halde bu bilgiyi oraya koyan vardır.. Mantık bunu der..Mantık da bir yere kadar, Allah kendisi diyor, ben sizi herşeyi anlayacak kadar donatmadımki diyor..buna da denge diyoruz..hayatta nasıl denge varsa inanç da da denge olacak..Ama yine mantık diyebilirki herşeyin bir sonu olmalı..ya da başı olmalı..hah işte o kısımda Allah var..
    nerden biliyoruz, bilmiyoruz öyle olmalı..bu da iman ve inanç..
    atayizler tesadüf mü diyormuş herşey ... yeni birşey daha öğrendik

ilk canlınar nasıl türleşti oku izle biraz muzdan neden yahut olmuyor anlarsın. şimdi ben okyanusun dibinden başlayıp yosunlara gelene kadar sabah olur.

yinede bilim yalan dersin. yormayalım

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    topluiğenin ucunu yapan bir usta olmalı... demekki kainatı yaratanında bir ustası var diyon.

limon limon olacağını nereden biliyor aklımı var ? hayır ona bu aklı veren bir akıl var.

öngörü üzerine öngörü... kanıt ... yok.

şimdi tane tane mantık hatalarına bakalım..

topluiğnenin ucunu yapan bir usta var.. kim bu.. memed usta adı.

eee memed ustayı kim yabdı... annesi babası..

eee

annesini kim yabdı...ademde kadar geldik mi.. geldik.. ademi kim yabdı.

heh işte..

sona geldik.. onuda allah yabdı.

mantıken devam..

eee

allahı kim yaptı. ? diye sorarlar

mantığın çöktüğü yer.

hoooooooooooooooop bi öngörü daha..

o yoktan var oldu ... konu kilid ne güzel.

mantık buysa ne diye tonla din kitabı veya hoca efendiler tonla kelam ediyor .. maddi şeylerden manevi şeyi kanıtlamaya çalışıyor ozaman ?

"tanrı var" de anlarız.

)) bilime inanmayıp bilimsel şeylerle tanrıyı kanıtlama çabası ne ?
    Senin kafa çalışıyor da yanlış çalışıyor. Ulen tanrı kabak gibi ortada olsa benim senden ne farkım kalacak?

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İlk emir
    Oku
    Bol bol kitap okuyun,
    Ne kadar bilgi, bi o kadar beyin kapasite artışı demek
    Enaz 5 dil öğrenin, tüm dünyayı anlayın, teknolojiden bilgiden geri kalmayın, çok hızlı evrimleşin çünkü teknoloji geliştikçe dünya küçülüyor
    Dünyanın bir ucundaki Amrikada çinde ne olmuş anında haberimiz oluyo ve eki müründe bizi görüyo
    Millet insansız uçak yaparken sen mazutla çalışan araba yapmaya çalışırsan batarsın.
    Ahahaha TOKATYILDIZI470'misin olm sen?
    Türkçe+İngilizce= Dünyanın %50 sinde konuşuluyor nerede ise. +İspanyolca eklersen... nereye gitsen yeter hemen hemen..
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 355/1000 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •