Sayfa 356/690 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Gozaltindan çıkmak hacimle olsaydı darbukator sendikacı baryam abi zamanında çıkardık anapazar yıldiz pazar gezerdik..

2. Göz altı pazarından çıkmak şirketin temel verilerinin iyileşmesi ile ilgili...

3. Aslında Cenk 40 milyon alacak meselesini dalavereyle 10 milyona düşürdü. Ama şirketi durmadan zarar gösterdiği için bu yapıyla pazar değiştiremez. Sağlam bir finansal yapıya kavuşması, düzenli üretim ve kar yapması lazım. Bunlarda Cenkin yapacağı işler değil. Ha ortaklık olursa ya da şirket satılırsa belki bu tür gelişmeler olabilir.

Allah Allah!!Bilmediğimiz bişey mi var acaba?şu anda Forumu okuyan tek üye benim, 30 tane ziyaretçi var.. naçizane tavsiyem, duyumunuz falan yoksa ya da bir beklentiniz, ziyaretçi olarak kalın
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

5. esemzade kardeşlerim. Esem kaç yıldır zarar açıklıyor üst üste ? Ben 5 yıldır burdayım. Haliyle hep berbat tablo. Siz daha tecrübelisiniz bilirsiniz kaç yıldır üst üste ? Birde 5 yıl üst üste zarar açıklayınca şirket okka altına gitmiyor muydu? Kayyum falan filan? Acaba bu sene mecburen karlı mı gözükmemiz lazım ? Bi aydınlatsanız forumu?

Alıntı Originally Posted by lastmoon Yazıyı Oku
    esemzade kardeşlerim. Esem kaç yıldır zarar açıklıyor üst üste ? Ben 5 yıldır burdayım. Haliyle hep berbat tablo. Siz daha tecrübelisiniz bilirsiniz kaç yıldır üst üste ? Birde 5 yıl üst üste zarar açıklayınca şirket okka altına gitmiyor muydu? Kayyum falan filan? Acaba bu sene mecburen karlı mı gözükmemiz lazım ? Bi aydınlatsanız forumu?
    Evet, 5 yıl üst üste zarar eden şirketlerde imtiyazlı pay sahiplerinin hakları kısıtlanıyordu, yönetim kurulunun yetkileri falan.. ESemspor 2011 ve 2012de kar açıkladı.. 2013-2014 zarar ... 2015te Elektropakı dahil etmediğimizde kar , konsolide olarak 5 milyon zarar vardı...bunlar ne anasının gözü, ayarlarlar onu..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

7. ESEM'e ufak lot lar ile atlayan küçük yatırımcı çoğaldı.Bu şekil de mal alım fırsatı veriyor olması düşündürücü. Ufaktan ufaktan mal dağıtılıyor da olabilir dikkat ...

8. Eğer gerçekten yükselecekse her gün üzerine koyup gitmesi lazım. Bu fiyatları taban yapması lazım ki yükselişi bir işe yarasın. Saçma sapan iniş çıkışların bitmesi lazım. Günlük olarak azar azar, istikrarlı çıkışa geçmeli. Şurda genel kurula 20 gün kaldı.

Sayfa 356/690 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •