Sayfa 356/985 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by ibacc Yazıyı Oku
    Dohol e meraklılar zıplamadı diyorsun yani ondan düşmeden çıkıyor olmalı ?
    olabilir
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

2. Bugün şişeler bi yerine kaçtı anlaşılan şahsın..
    Beklenti hürriyette..
    Aydın Doğanın kasasına isterse ki katriyon dolarlar girsin bi şey ifade etmez benim gözümde...
    Af dileyip el etek öpmediği sürece bu iktidar döneminde yaptığı hiç bir icraatın nazarı itibarı yoktur..

3. beyazın kaderidir kirlenmek siyahın kaderidir suçlamak kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar . 2-3 gün daha keyfini çıkarın sonra ben başlıcam almaya hurgz
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

4. 0001.jpg ........
    Son düzenleme : Iron-i; 04-04-2018 saat: 00:33.

5. Hissenin eski zirvelerine yakınlaşacağını düşünüyorum .Bugünkü değelere göre 2 lerde bir miktar , 2,5 larda bir miktar daha azalırım fakat konjontürü görmeden de tamamen kopmam . Aksi bir durum görürsem ve düzelmeyeceği kanaati oluşursa 1 sn düşünmeden çıkarım . Rahat edip bilgisayarı kapatmam için gördüğü 1,75 i güçlü geçmesi yeterli benim için . Yüksek montanlı satış baskısı görürsek ve bozulma olursa kimse dayanamaz o da ayrı mevzuu .

Alıntı Originally Posted by alisantalya Yazıyı Oku
    Hedefiniz neydi acaba

SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ringo Ringo şişeler...

7.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Sizin gibi tecrübeli bir arkadaştan beklenmeyecek büyük bir hata yapmışsınız sizin gibi birinin portföyü esit bir sekilde Dohol ve Hurgz ye bölmenizi beklerdim doğrusu ama insan hata yapıyo bazen saglik olsun...
    evet hocam aslında aynısına yakın birşey yapacaktım yani yarısı olmasada %20-30 civarı ile dohol alacaktım

fakat dohol 2.tavanı bozmayınca hurgz a daldık cümbür cemaat
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    evet hocam aslında aynısına yakın birşey yapacaktım yani yarısı olmasada %20-30 civarı ile dohol alacaktım

fakat dohol 2.tavanı bozmayınca hurgz a daldık cümbür cemaat
    birde satış hikayeleri satılan firmaların kağıtlarını herzaman anormal yerlere çıkarmıştır istisna da pek yoktur (şimdilik bu hariç)

para girişi olacak olanlarda hüsranlar yaşandığınıda çok gördüm (misal alyağ )
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 356/985 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •