Sayfa 354/985 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Toprak Yazıyı Oku
    Siz satiysaniz yolunuz açık olsun

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yok bende yok . beklediğim bi fiyat aralığı var oraya gelirse alıcam 2-5 yıl arası tutmak şartıyla . takipteyim
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

2.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    satışmatış haberinin etkisi kağıda yalan olur diyorsunuz yani

hayırlısı diyek

hep siz haklı çıktınız şimdiye kadar inşallah bundan sonra yanılmış olursunuz
    satışın etkisini görmek isteyenler dohol e bakabilir . yanlış kağıda bakıyosun usta sağlığına
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

3.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    satışmatış haberinin etkisi kağıda yalan olur diyorsunuz yani

hayırlısı diyek

hep siz haklı çıktınız şimdiye kadar inşallah bundan sonra yanılmış olursunuz
    hürriyet imzayı bekler hava da çok bilinmiyen var satış fiyatı en onemlisi yanlız arkadaşlar önümüzdeki 1 yılın kagatı hürriyet dpk sattımı aldımı bilmek zor dur

4. Açıkçası benden tüm dohol leri sattım hurgz aldım

5. Midem bulanıyor bazı kişilerden bu forumda. Rafine kötü niyet kokuyorlar.Engelledim gitti

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Türkiye'nin amiral gemisi hepsini toplasan bir hürriyet markası etmez benim gözümde yanlışmi doğrumu yaptığımı tarih gösterecek. Yatırım tavsiyesi degildir

7.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    hocam beni ençok üzen doholmü hurgz mı diye binkere düşünüp bunu seçmem oldu

1 haftada 2 taban yemiş sayılan kağıtla ilgili nekadar pozitif olunur onuda bilemiyorum

çıkışta bukadar cimri düşüşte tam tersi bukadar bönkör olması da çok can sıkıcı

neyse hikaye bitene kadar buradayız mecburi

ya herro ya merro dedik bikere
    Sizin gibi tecrübeli bir arkadaştan beklenmeyecek büyük bir hata yapmışsınız sizin gibi birinin portföyü esit bir sekilde Dohol ve Hurgz ye bölmenizi beklerdim doğrusu ama insan hata yapıyo bazen saglik olsun...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by Toprak Yazıyı Oku
    Türkiye'nin amiral gemisi hepsini toplasan bir hürriyet markası etmez benim gözümde yanlışmi doğrumu yaptığımı tarih gösterecek. Yatırım tavsiyesi degildir

yürü be kardeşim helal olsun aynen öyle hüriyet olmasaydı dogan yayınmı olurdu türkiyenin amiral gemisi hüriyet

Sayfa 354/985 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •