Ben de hareketli ortalama kullanırım 3 tane ema olarak..kullanmasını bilen için süperdir..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ben Adana'da yaşıyorum Türkiyenin en güzel şehri.
Neden çünkü plakası 01 desem ?
Demek istediğim Fibonacci sayısı olmasının ayrı bir anlamı diğer sayılardan üstün kılan bir özelliği var mı ?
not:Kusura bakmayınız sn katırcı_bedri kardeşim.(cevabı sn Çıtak verdi sandım. ) Çıtak beni bazen telefonda uğraştırıyorda kendisine biraz gıcıklık yapayım diye sormuştum.![]()
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Fibonacci altın orandan dolayı bazı sayılara önem atfederler..Burda önemli olan herkesin aynı sayıyı kullanmasından dolayı piyasa oyuncuları kurala uydukları için pozisyon değişimleri için fikir veriyor..
89 ben kullanmıyorum.. çünkü orta vade uzun vade destekleri arası bir rakam..işime yaramıyor..
Son düzenleme : katırcı_bedri; 14-03-2025 saat: 22:47.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri