Sayfa 357/479 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Teknikciler 9.70 üstü gider dediler...orada hacimlenince sabah 10 üstüne atmış ama 10.47 den dönüşü inşallah günlükcülerin çıkışıdır ...Araba satışları iyi oldu ama ,bizim cemtaş sattı mi kazandı mı bu önemli...fırsat olursa en kısa zamanda yatırımcı ilişkilerini arayıp soracağım

2.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Teknikciler 9.70 üstü gider dediler...orada hacimlenince sabah 10 üstüne atmış ama 10.47 den dönüşü inşallah günlükcülerin çıkışıdır ...Araba satışları iyi oldu ama ,bizim cemtaş sattı mi kazandı mı bu önemli...fırsat olursa en kısa zamanda yatırımcı ilişkilerini arayıp soracağım
    Bu konjonktürde piyasaya daha fazla direnemez, dünkü rezaleti telafi etmesi lazım bugün yoksa tahtacıya pahalıya mal olur, tepeden çok geride kaldı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Devre kesecek nerdeyse rezil, az bir dik dur be, dün 50 kademe, bugün yine öyle, umarım artık son silkelemedir bu.

Günaydın gerçekten çok zorluyor vermem sana bu malı bu fiyattan bilesinnnn

KY nin malını aldıklarını düşünüyorum sarı olarak işaretledim

6.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku

KY nin malını aldıklarını düşünüyorum sarı olarak işaretledim
    Almış olsaydı topuklardı hocam, buralara çömelip sırtına yenilerini almazdı, dün 10.50'lere giderken verdiklerini geri almak için sıkıştırıyordur, o da ekmeğini böyle çıkartıyor, göreceli olarak sene başından beri %30 zararda o da bizim gibi ama al-satlarla yolunu buluyor, biz onu da yapmıyoruz.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Almış olsaydı topuklardı hocam, buralara çömelip sırtına yenilerini almazdı, dün 10.50'lere giderken verdiklerini geri almak için sıkıştırıyordur, o da ekmeğini böyle çıkartıyor, göreceli olarak sene başından beri %30 zararda o da bizim gibi ama al-satlarla yolunu buluyor, biz onu da yapmıyoruz.
    Ben topuklayacağını düşünüyorum ama bugün değil daha topluyor atacam şimdi bir akd daha

Buyurun milleti bıktı racam burada zorla yükseltir ecem hisseyi

Sayfa 357/479 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •