Sayfa 357/426 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Gemi endeksi derken ilk üç ay yanılsmaya neden oluyor o dikkate alınmalı.İlk üç ay navlunlar çok düşüktü ikinci üç ayın ortalaması en az yüzde otuz fazla,dolarda son ay yüzde 25 arttı.İşin güzel yanı dolardaki artış hem kalıcı hem de daha da artacak intibaı veriyor.Navlundan bağımsız olarak sürekli dolar kazanan iç dinamiklerimizle zerre alakası olmayan bir şirkete yatırım yapmış durumdayız.Holding dediğin zaten çoğu denizcilik ve nakit,kalanı bankacılık ve faktöring bu iki sektörde asla zarar yazmamış ve hep karını artırmış.Silopi gibi de bir olayımız var da o uzun hikaye onu da izlemekteyiz,zarar yok da kar kısmı cidden çok karışık o cenahta
    evet 2, ceyrek 1, ceyrege gore gemı tarafı cok ıyı gelecek ama bır oncekı yıla gore facıa bı sevıye olacak . silopi de bence tam bir facia .
    ilk satılan pay hemen kasaya girmedı dönemsel giriyor ve satıldıgı zaman kı kurdan degıl ödemenın yapıldıgı zaman kı kurdan gırıyor . su an kısa vadelı tıcarı alacakta 467 mılyon tl . bu rakam 2, ceyrekde artacaktır .
    hıkayesı slıpo arzı ama 2015 den bu yan bu hıkaye var 20 yıldır arz furyasında arz edılmedıyse o iş zor . 30 mılyona gerı alır park holdıng . olan gsd nın 50 mılyonuna olur

Ben yatırım yaparken silopiyi yok sayarak hesap yaptım.Bu şirket gelecek buhranda memleketin bu gidişatında karı sağlam yurtdışı kaynaklara dayanan ,dolar bazlı para kazanan,kasası nakit dolu en ucuz holding.Ben gidişatını çok iyi görüyorum.

Geçen yıl bambaşka bir hikaye vardı.Denizcilik tarafında dehşet güzel işler vardı.Ama şu anda da durum bence çok iyi.

Şimdi kağıdı çok övmeyeyim,bu topikte zamanında bu konuda çok tartışmalar oldu.Zaten ben de hedeflediğim lotun yarısını bile toplamadım.Hedeflediğim lota ulaşınca daha ayrıntılı analizler yaparım.Ama şu anki düşüncem çok ama çok olumlu.

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Daha önce yazdığım gibi

Benim alım seviyeme geldi
    Bir miktar daha ekleme yaptım... yarın da endekste düşme olabilir ihtimaline karşı biraz nakitte kalmayı tercih ettim...
    Nasip artık...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

6. Asıl bomba dediğiniz sanırım bilancoya yansıyacak olan 500 milyon civarı kur kârı. Gerçekten değerli ve çok ucuz bir şirket şahsen gönül rahatlığıyla bekliyorum. Ancak taşımacılık endeksi gerçekten berbat durumda 20 gündür düşüyor eski dibine gelmek üzere. Bu hissede baskı oluşturuyor. Buradaki bir toparlanma şahsen beni çok rahatlatır.

Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Evet şu anda kurun bu haliyle 595 milyon kur farkı karı var.İlk iki çeyrek faaliyet karıyla beraber 850 ila 900 milyon arası bir kar bekliyorum altı aylıkta.

Baltıc dry endeksi 5 hazirana kadar düştü.Son 8 gündür her gün arttı.Dibi 919 du şu anda 1074.Son 8 günde yüzde 18 civarında arttı.

Sayfa 357/426 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •