Sayfa 357/682 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. sabah actım ekranı bir anda 2,20 , kapadım dışarı cıktım olmuş 2,59 ., geldim actım 2,47/48 ... bakayım dedim 2,39/40

demek ki ben ekrana bakmamam lazım ....

sizin için kapatıyorum . birazdan yükselir mi , yükselir .....

zamanında avgyoda çok uyardık milleti bulaşmayın bu adamın oyunlarına gelmeyin diye..
    keşke burda da uyarsaymışız... 800den 240a geldi hisse...
    bu adamdan 2-3 kat para kazanma hevesiyle girenlerin sonu (çoğunlukla) hüsran olur..
    hayırlısı...
    inşallah herkes zararını çıkarır bir şekilde.

3.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    teşekkür ederim sayin samsunlu...

4. Mal çakıyorlar bulaşmayın . Hisse ucuz falan diye 8 lerden gelmiş diye de yanılmayın hisse Ekim 2016 tarihinde 1,59 lardaymış şu an fiyatı 2,37 anlayacağız ucuz da değil. Mal yediriyorlar. Hergün düşürerek ucuzlamış hissi yaratıyorlar ama gerçekte hisse %50 primli.

5.  Alıntı Originally Posted by endmüh25 Yazıyı Oku
    Mal çakıyorlar bulaşmayın . Hisse ucuz falan diye 8 lerden gelmiş diye de yanılmayın hisse Ekim 2016 tarihinde 1,59 lardaymış şu an fiyatı 2,37 anlayacağız ucuz da değil. Mal yediriyorlar. Hergün düşürerek ucuzlamış hissi yaratıyorlar ama gerçekte hisse %50 primli.
    Haklısın 3,5 dan beri satıyorlar.dip burasımı sanmam.

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir

6.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by endmüh25 Yazıyı Oku
    Mal çakıyorlar bulaşmayın . Hisse ucuz falan diye 8 lerden gelmiş diye de yanılmayın hisse Ekim 2016 tarihinde 1,59 lardaymış şu an fiyatı 2,37 anlayacağız ucuz da değil. Mal yediriyorlar. Hergün düşürerek ucuzlamış hissi yaratıyorlar ama gerçekte hisse %50 primli.
    aynen katılıyorum dostum, sabahki %10 aşağı sonra %10 yukarı hareketide aynen bunu dogruluyor, mal yedirme adına yaptılar, yiyorsa 2,80 üstünde işlem yapsinlarda görelim. Hisse tekrar yükselecek havası verip yediriyorlar...bu kademelerden aynen belli ediyor kendini.

7.  Alıntı Originally Posted by endmüh25 Yazıyı Oku
    Çok aydınlattın,biz bilmiyorduk,çok primli hisse bu,satıp sasa alalım,sasa ucuz kalmış hahaha...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 357/682 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •