Sayfa 357/1003 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Viop LXIII

"Kendini gerçekleştiren bir kehanet "gibi birşey mi yane ?

Kendini gerçekleştiren kehanet, bir kişinin tahminin gerçekleşeceğine olan inancı veya beklentisi sonucunda en azından kısmen gerçekleşen bir tahmindir . Bu olguda, insanlar beklentilerin gerçekleşmesi için kendilerinden beklendiği şekilde davranma eğilimindedir.

Gerçekleşmediğinde herkesin stoploss u da genelde aynı yada birbirine yakın seviyelerde midir ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Fibonacci altın orandan dolayı bazı sayılara önem affederler..Burda önemli olan herkesin aynı sayıyı kullanmasından dolayı piyasa oyuncuları kurala uydukları için pozisyon değişimleri için fikir veriyor..

89 ben kullanmıyorum.. çünkü orta vade uzun vade destekleri arası bir rakam..işime yaramıyor..
    sen ne anlarsın oyun oynamadan

atfederi bile yazamıyon

mert abi'nin dediği kadar varsın abi

maacit dayuda geldi... birazda ona yükleneyim de

mert abi gelince ''efferim ulem çıtak... şimdi sana 10 puan virdim '' desin

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    "Kendini gerçekleştiren bir kehanet "gibi birşey mi yane ?

Kendini gerçekleştiren kehanet, bir kişinin tahminin gerçekleşeceğine olan inancı veya beklentisi sonucunda en azından kısmen gerçekleşen bir tahmindir . Bu olguda, insanlar beklentilerin gerçekleşmesi için kendilerinden beklendiği şekilde davranma eğilimindedir.

Gerçekleşmediğinde herkesin stoploss u da genelde aynı yada birbirine yakın seviyelerde midir ?
    Matriksten mi alıntı yaptın doğru dedin..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen ne anlarsın oyun oynamadan

atfederi bile yazamıyon

mert abi'nin dediği kadar varsın abi

maacit dayuda geldi... birazda ona yükleneyim de

mert abi gelince ''efferim ulem çıtak... şimdi sana 10 puan virdim '' desin
    Pc yanlış yazıyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Matriksten mi alıntı yaptın doğru dedin..
    Neyi Matrixden mi dedim ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Neyi Matrixden mi dedim ?
    Kendini gerçekleştiren kehanet..

Şimdi Vincent gelir topiği bitirdiniz der..

Pc yanlış yazıyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=EaBwAaW_mO8

garnımın içi goca garı gazanı gibi gaynıyür...

Sayfa 357/1003 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •