Sayfa 358/964 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. KY gaza getiren zatı muhtereme selam söyleyîn . Azcık okusun bilgilensin!!!

SUV Araç Nedir?

SUV’un açılımı “Sport Utility Vehicle”dir. “Spor amaçlı taşıt” ya da “sportif çok amaçlı araç” olarak Türkçeye çevrilebilir.
    SUV araçlar hem asfalt hem de arazi kullanımı için üretilmiş, genellikle 4x4 çekişli olan, yüksek araçlardır.

Alıntı Originally Posted by FOX HUNTER Yazıyı Oku
    Diğer köyde yazmışlar haa haa
    Balinus hocam bak geçenlerde dedinki ayber06 sesin çıkmıyor yoksa sattınmı...bende dedimki havalar güzelken hem balık tutuyor hemde bol bol oksijen depoluyorum bulunduğum yerlerde bazen internet çekmiyor...artı araç showroomlarını geziyorum demiştim yaaa...bak sen iyi niyetle sordun bende iyi niyetle cevap verdim...ama sıkıntısı başkalarını rahatsız etti...yine 0.42 den hisselerimi satmışım...Allah şahit yok böyle bişeyde...ama batıyor birilerine benim bu sabrım...kardeş ben 6 yıl daha beklerim sıkıntım yokkk...sadece gülüyorum...Artı 4x4 araç bakmıyorum 4x2 SUV bakıyorum. 4x4 e o kadar vergi veremem...o ekstra 4x4 e vereceğim vergi parasıyla Memsa alacağımdaaa... 😆😆😆 pardonnnn yaaa memsa alamıyoz dimi 😂😂😂😂😂😂😂😂Eee o zaman ne yapalım memsası olan düşünsün...ytd

2. tüm gelirleri borca yatırdım kasada 5 kuruş kalmadı... 1-2 fabrikayı çalıştıracam para lazım diyip SPK nın yolunu tutunca... Sermaye azaltımı artırımı yapacam derse!!!

Yani Gariban KY cebine göz dikince, hisseniz azalmasın diye eldeki araçtan olunca AKILLANIR senin SUV cu da...

Çok geç olur!!!!

O günler yaşammazda sizlerde bu SUV culara, yeni yönetimi baş tacı edenlere dümdüz gitmezsinizzzz!!!

Bunlar BORSANIN gerçekleri...

3. Yazılanları gözlerinizle lütfen okuyunuz!!! gözle okuyunca algılarsın SUV cu!!!

4. Doktorrr hos geldinnn hele gecmiş olsunn nasilsinnnn cikmisin icerden ����

5. Oncelikle biliyorsun bu freselden bi oźür borclusunnn karismam sonraa sozun var bana freceel dava actimi acmadimi ������

6. Amam ha iduz arkadaşına söyle: kervanı yolda düzmesinler!!!

Buda ÇİN ATASÖZÜ...

7.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    ŞAMPİYON bak MEMSA yı karıştırma bizim KY cılar çok delidir!!! Senin gibi PARAYA tapmaz diyecem ağır olacak!!!

GK da AZLIK HAKKI ne varsa kullanır!!! Bunuda ONURUYLA ŞANIYLA yapar!!!

Senin gibi paracılar bunları anlamaz!!! KAREKTER meselesi yani!!!

MEMSA mı borsada çöplükte 165 şirket vardı... 166 yolda...

MEMSA cılar merak etme pişman değil...

Bakalım kaç yıl 0.42-0.33 bandında gidip gelecek KERVAN ... MEMSA gibi başınızda 1 milyon lotlar SATIŞA yazılacağı günleri izledikçe kapalı olsun çok dersiniz!!!

KAPASİTE meselesi!!!
    bizdeki lotları almak için mi yıllarca 0,42-0,33 te gidecek diyorsun ama boş konuşuyorsun. O dediğini adam yapar. Ve ben de diyorum ki eğer o adam ise yani yumoş değilse yıllarca senin o erdiğin bantta süründürsün. zaten benim de amacım ona ekmek yedirmemek. o züründürdükçe zanki lotları elaltından yeni ky ye mi pazarlayabilecek. yeter ki o da hayrını görmesin. kendisine ait hatta dolaşımda ky dışında başka her kimlerde lotlar var ise onlar da yıllarca bu seviyelerde zürünsünler. ama dedim ya senin o dediğini anca adam gibi adam yapar. Yumoşun yapacağı iş diiil o. hani adam ise bunu ispatlar. Biz 4-5 yıldır hep buradaydık. bugün de buradayız. o senin bahsettiğin yıllarcasında da buradayız. sen ağlak ağlak yazmaya devam et. sana yıllarca böyle ağlak ağlak yazdırmak için burada olacağız. ok mi drotuss

8. Oncelikle biliyorsun bu freselden bi oźür borclusunnn karismam sonraa sozun var bana freceel dava actimi acmadimi ������

Sayfa 358/964 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •