Sayfa 356/964 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Otel geliri ile bu şirket kaç yıl sonra ADAM olur

BİST teki şirketler KY yı yolunacak TAVUK gördüğü için kurtuluşunun. SERMAYE AZALTIMI EŞ ZAMANLI ARTIRIM diyip senin gibilerin 3 kuruşuna göz diker...

cinali bu işleri iyi bilir... Anlatsın sana cancağızım...

Davanıda E DEVLETE gir VATANDAŞ DAVA SORGUNU ve sağ üst köşedeki adının sayfa görüntüsünün fotosunu çek... Bizde inanalım... Bunu bile yapmaktan ACİZSİN farkında değilsin...

Fesih davası sürdükçe bu hisse niye yükselsin... Salak mı yetkililer borsanın gerçeği bu... Bakalım bu cümleden ne anlayacan!!!! KAPASİTENİ görelim

2. Açtığınız FESİH davasından bi halt olacağını mîllete pazarlamayıda bırakın bence!!!

Yıllar sürer o dava bitmez... Bitse yargıtaya gider vs.

Bursa ekibinin amacının gaz alma ve reklam yapma olduğunu anladığınızda da burda oluruz... Niye mi OLAĞANÜSTÜ GK diyip sizleri gaza getirenler gidip OLAĞAN GK yapmak için dilekçe verecek kadar ........ !!! Boşluğu sen doldur... Zihniyetin ne olduğunu tez zamanda anlarsın!!!

3. Arsa satma fabrika satma vs... Yeni yönetim şeffaf dîye diye gazlamaya devam!!! Pardon PAZARLAMAYA devammmm

4. Doktor karar ver sirketten yana mi olalim yoksa karsisinda mi??? Sen var ya sen yeni gorevini almissin...

Fesihle ayagimiza sıkıyoruz degil mi??? Dava bizim karar bizim...

Herseyi ky den beklemesinler doktor... Gelsinler mahkemeye... Bak mahkeme soruyor uzlasmak istiyor musunuz diye...

Mantikli teklifle gelsinler... Madem bu fesih ayaklarina dolaniyor... O zaman biz degil aga babalarin bir seyler yapacak...

Hep ky fedakarlik yapsin 4-5 yildan beri beklesin eeee fesih zararliymis. Kusura bakmasinlar asil zararli onlar...

Biz beklemeye alistik... 2 yil sonra bu sirket daha da degerlenir sorun yok... Ama doktor aga babalarina soyle sok olmasinlar mahkemede....

Rahatsiz olanlar seni gonderecegine avukatimizla gorussun... Oyle fasa fisoda gelmesin... Yok ayagimiza sıkiyormusuz yok sirket zarar goruyormus...

Fedakarliklar karsilikli olur cancagazim...

Yeni gorevinde anlasildi bu arada... Ama doktor pesinen soyleyeyim simdilik maalesef olumsuz ....

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Diğer köyde yazmışlar haa haa
    Balinus hocam bak geçenlerde dedinki ayber06 sesin çıkmıyor yoksa sattınmı...bende dedimki havalar güzelken hem balık tutuyor hemde bol bol oksijen depoluyorum bulunduğum yerlerde bazen internet çekmiyor...artı araç showroomlarını geziyorum demiştim yaaa...bak sen iyi niyetle sordun bende iyi niyetle cevap verdim...ama sıkıntısı başkalarını rahatsız etti...yine 0.42 den hisselerimi satmışım...Allah şahit yok böyle bişeyde...ama batıyor birilerine benim bu sabrım...kardeş ben 6 yıl daha beklerim sıkıntım yokkk...sadece gülüyorum...Artı 4x4 araç bakmıyorum 4x2 SUV bakıyorum. 4x4 e o kadar vergi veremem...o ekstra 4x4 e vereceğim vergi parasıyla Memsa alacağımdaaa... 😆😆😆 pardonnnn yaaa memsa alamıyoz dimi 😂😂😂😂😂😂😂😂Eee o zaman ne yapalım memsası olan düşünsün...ytd

6. Yakunda volbor abemde damlar 😃

7. Yav doktor birde sen boyle kendini acik etmezdin turkcende bozulmus...

Operator mu degistirdin cancagazim...

Artik cok bellisin cok belli ettin...

Senin nick degistirme zamanin geldi...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Alınırım bak bunu yapıştırmazsan

Daha 6 ay önce miydi ÜSTEN ÜSTEN ALIŞ YAZIN DİYİP millete mal 0.56 dan pazarlayan dilemi gelmiş... Kaç lot hîsse aldırdı sana cancağızım...

5-6 ay sonra 4x2 alacağımyazarsan kaç günahsız KY kanına girip 0.42 den malı pazarlarsın de ona!!!

O anlar...

Milletin eline malı verenler o iyi bilir kendine çok TEŞEKKÜR ediyordu

Alıntı Originally Posted by FOX HUNTER Yazıyı Oku
    Diğer köyde yazmışlar haa haa
    Balinus hocam bak geçenlerde dedinki ayber06 sesin çıkmıyor yoksa sattınmı...bende dedimki havalar güzelken hem balık tutuyor hemde bol bol oksijen depoluyorum bulunduğum yerlerde bazen internet çekmiyor...artı araç showroomlarını geziyorum demiştim yaaa...bak sen iyi niyetle sordun bende iyi niyetle cevap verdim...ama sıkıntısı başkalarını rahatsız etti...yine 0.42 den hisselerimi satmışım...Allah şahit yok böyle bişeyde...ama batıyor birilerine benim bu sabrım...kardeş ben 6 yıl daha beklerim sıkıntım yokkk...sadece gülüyorum...Artı 4x4 araç bakmıyorum 4x2 SUV bakıyorum. 4x4 e o kadar vergi veremem...o ekstra 4x4 e vereceğim vergi parasıyla Memsa alacağımdaaa... ������ pardonnnn yaaa memsa alamıyoz dimi ����������������Eee o zaman ne yapalım memsası olan düşünsün...ytd

Sayfa 356/964 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •