Hoca senin karþýnda Manda Yalçýnýn iþlem föyünü seans sonunda tamamlayan deðil tutturmuþ olan zamanýnýn bir çömezi var.Bunu bu piyasada yapabilecek adam sayýsý da bir elin parmaklarýný geçmez.Bir diðer konu bir dönemin efsanesi Z S nin 1. brokerý çok yakýn bir abimdi.Ben bir tahtada kurallar kanunlar biraz deðiþti birisi nasýl operasyon yapar þartlar nasýl oluþur iyi bilirim.Burada sen ve daha baþka bir kaç kiþi var ki menfaat icabý öyle atmasyonlar yaptýnýz yatacak yeriniz yok.
Hele hadi seni geçtim de diðer birinin bir de hele piyasa profosyoneli olmasý ve size çanak tutmasý hele tam bir fecaat.
Hiç merak etme biz gereken her þartta aleyhimize de olsa doðrularý herkese söyleriz sen rahat ol.Ama sen ve senin gibilerin deðirmenine asla su taþýyacak iþler yapmayýz.Bunu sende çok iyi bilirsin.Ýþine gelmez o ayrý.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sessiz mi kalmýþým, borazan mý çalmýþým..
Sen art niyetli olunca anlayamýyorsun...
Bizim kimse ile bir birlikteliðimiz yok..
Çete olan sizsiniz..
Artýk kiltle þu tavaný herkes rahatlasýn
Güldürme beni hoca güldürme.Ben burada yazý bile yazmayacaktým bunu cümle alemde biliyor beni mecbur ettin.Bak yazýlarýma bir tane yönlendirme yazýsý yok bilakis sen ve buradaki bazýlarý konusunda bir ton uyarý yazýlarý var.Þimdi kal saðlýcakla bugün uzun zaman için kotamý doldurdum.
Bu arada teknik analiz bilginde tam bir fecaat.Onu da iþine gelenleri çiziktirtmek için kullanýyorsun.Senin gibiler yüzünden insanlar teknik analiz denince arkasýna bile bakmadan kaçýyor.
Bir diðer konu sen Bahmet dostuma kurban ol.Onun eleþtiri yapmaya hakký var.Senin gibi 15 dakkalýk mesafe olan Gk ya gitmeyip buralarda goy goy yapmýyor çünkü.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-07-2019 saat: 17:35.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yazma Lunar,
yazdýkça batýyorsun..
Hoca merak etme günü vakti gelince ne jeneriklik yazýlarýn var seninde burada ahkam kesen çoðu kiþininde.Alt alta kopyalayývericem sen iyi bilirsin.Bakarýz o zaman kim neye batmýþ.Benden bu kadar korkma diyorum ya bize bulaþma burada ne yaptýðýn çok uzun zamandýr umrumda deðil.
Yer Ýmleri