Böylece dernek elini hiç taşın altına koymadan, sıfır maliyetli, gökten kucaklarına inmiş gibi 1.72 milyar TL yi A. Ş. ye enjekte etmiş olur. Sonuç itibariyle de bedellinin tüm yükü borsadaki yatırımcılara binmiş olur.
Böylece dernek elini hiç taşın altına koymadan, sıfır maliyetli, gökten kucaklarına inmiş gibi 1.72 milyar TL yi A. Ş. ye enjekte etmiş olur. Sonuç itibariyle de bedellinin tüm yükü borsadaki yatırımcılara binmiş olur.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Galatasaray’ın piyasa değerinin yıllar önce 600 milyon Euro hesap eden sendin. Bu miktarlar üzerinden hisse satışı için Aysal abinle görüştüğünü iddia etmiştin. Bu paralar gs isin gayet olası hem de hangi gs ? BB borcu birmiş ve 500 milyon dolarlık Florya projesi başlamış gs. Store geliri 100 milyon Euro’ya yaklaşmış gs ve dahası . Ayrıca , daha geçen sene başarısı olamayan batık bjk 20 milyar üstü piyasa değerini gördü . Fener geçen seneyi 16-17 milyarlar civarında gezerek geçirdi. Onlar bu paraları , hem de başarı olmadan , proje olmadan görüyorken gs için bu rakamlar neden hayal . 3 yıl evvel aldığımız loca ile şimdiki loca fiyatını tl olarak karşılaştır , bilet fiyatını karşılaştır. Her şey minimum 10 kat atmışken gs piyasa değeri 2-3 katla mı yetinecek ? Dernek , as ye borçlanırsa borçu artar ama Florya projesi işi s..e s…e o borcu aş ye ödemek zorunda.
Evet, Blok hisse satışı durumunda hesapladığım toplam eder 500 milyon euro idi GSRAY için. Mamafih bunun olamayacağı ortaya çıktı ve o günden bu yana PD 150-300 milyon dolar arası gidip geliyor. Şu anda da %400 bedelli arifesinde PD 210 milyon dolar. İnşallah dediğin gibi olur da GSRAY PD milyar dolara doğru gider, ManUnited gibi olur. Bölünme ertesi kağıt muazzam sulanmış olacak, tedavüldeki lot sayısı 432 milyondan 2 milyar 160 milyon lota çıkacak. Sulanma etkisi bu kağıtta kağnı etkisi yaratacak bunu da unutmayalım. Benim dediğim seviyeye inerse ne ala, aksi taktirde alıcı değilim. Tonla fedakar GSRAY yatırımcısı varken benim gibi muhafazakarlara zaten ihtiyaç da yok.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Keşke %400 yerine %1000 lik bir bedelli açıklasalar, hisse başına 4 TL yerine 10 TL talep etselerdi. Bu kadar fedakar, naif, GS aşkı ile yanıp tutuşan GSRAY yatırımcısı varken böyle yapmamaları bence hata olmuş. 6.80 TL olan spot fiyata rağmen herkes seve seve hisse başına 10 TL öderdi herkes. GSRAY yatırımcıları zaten para içinde yüzüyor, hiç dert etmezlerdi. Madem GS aşkı her şeyin üzerinde, ödesinler faturayı.
GS bugün şampi oldu.
Çok doğru. Daha geriye 36-14=22 maç kaldı sezon sonuna kadar ama bunun hiç bir önemi yok. 22 maç nedir ki GS için? 66 puan garanti. Bu kadar basit işte. 36 maçın 14 ünü oynayıp kendini şampiyon ilan ediyorsun. Türkiye burası, bunu herkes yer.
Kaç seans arka arkaya tavan çeker dersin? 5 tavan keser mi bu şampiyonluğu?
UZMAN, yarın hisseye gömül açılışta. Geriye kalan 22 maç zaten garanti öyle değil mi? Bakarsın 5 değil 10 gün arka arkaya tavan çeker. Özbek yanlış yaptı, %400 bedelli yerine patlatacaktı %1000 bedelliyi ve hisse başına 10 TL talep edecekti.
Fiyat pahalı diyosun, almayın diyosun. Aylardır yazmadığın forumda , ilgi alanımda değil dediğin halde epey yazıyorsun. Senin abiler belli ki operasyon peşinde. Senin yazmaya başlaman önemli bir indikatör. Zamanında 10 liradan halk bankasını pazarladın, portföyümün yarısı dedin, kağıt 5 lere düştü. Seni okuyanlara geçmişini okumalarını tavsiye ederim.
Yer İmleri