Sayfa 358/410 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408 ... SonSon
Arama sonucu : 3276 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bağlı ortaklığını halka arz etmeye karar vermişler, kap haberi 17 den sonra gelmiş ama bazı arkadaşlar çok önceden haber almışlar, grafik öyle diyor
    O kadar baktım ben haber görememiştim. Daha sonra da bakmadım...

İyi olur inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    O kadar baktım ben haber görememiştim. Daha sonra da bakmadım...

İyi olur inşaAllah...
    Türkiye ve uluslararası düzeyde geçerli liman işletmeciliği standartlarına uygun olarak yapılandırılmış, tahmil-tahliye, yükleme-boşaltma, antrepo ve depolama hizmetlerini çevresel sorumluluk bilinciyle yürüten, yıllık 7,5 milyon ton operasyonel kapasiteye ve 43.215 m² gümrüklü depolama alanına sahip bulunan ve Şirketimizin %99,81 oranla bağlı ortaklığı konumunda olan İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nca yapılan değerlendirmeler sonucunda;

24/04/2025 tarihinde (Bugün), İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş. şirket paylarının halka arz edilmesine karar verilmiş ve halka arz süreci kapsamında Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ön izin başvurusu gönderilmiştir.

Halka arz süreci ile ilgili gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılar ile ayrıca paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,

İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Haber 17.03 de KAP da yayınlanmış,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1429115
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Haber 17.03 de KAP da yayınlanmış,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1429115
    Teşekkür ederim Lütfü...

Bizler hep geç öğreniyoruz...

Olsun, zaten yeterince malımız vardı...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Lütfü...

Bizler hep geç öğreniyoruz...

Olsun, zaten yeterince malımız vardı...
    Hocam bu iyi bir haber ama çok uzun bir sürecin başlangıcı, benim uyuz eşek böyle bir iştirakinin halka arzı için 2023 Eylül'de başvuru yapmış 2024 Eylül'de vazgeçmiş mesela (;

2023 de karar almış galiba tam hakim değilim hisseye yanlış olmasın

6. [IMG]Üstad, telgrafın tellerine ceyran mı verdiler, ne oldu...? Bütün kuşlar havalanmış...!!!! [/IMG]

Telgraf çekmişler ya üstad o arada geçen akım kuşları havalandırdı.
    3 gündür çeliklerde hareket var zaten bu harekete uygun bir davranış sergiledi. Telgrafı da bahanesi oldu.
    5.40 lı seviyeleri geçip geçmediğine bakacağız.

7. Bu da bendeki salı günü zaten kesikli çizgi üzeri kapanış yapınca belli etti zaten.

8. KCAER bugün 13.45 üzeri kapandı

Sayfa 358/410 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •