Sayfa 359/928 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Yani bencede ama bu hissede ne mantık ne analiz koca bir hiç

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ortak bu karpuz değil ki bekledikçe büyüsün....bekledikçe zaman kaybı olarak bize dönüyor....yatırımcı lehine bir tane ışık yok...zembiilden bir haber düşerse belki onun haricinde hissenin işi zor...kar yoksa temettü yoksa somut beklenti yoksa hisseye durup dururken yatırımcı gelmez....sırf ucuz diye yatırımcı gelirse hisse gitmeyecekse niye gelsin gidecek hisselerde değerlendirir gitme ihtimali olduğu zaman tekrar gelir....olaya duygusal baktık kaybettik malesef.....birde iran riski var....bu aralar iran çok konuşulmaya başlandı nükleer enerji anlaşması dolayısıyla.....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak bu karpuz değil ki bekledikçe büyüsün....bekledikçe zaman kaybı olarak bize dönüyor....yatırımcı lehine bir tane ışık yok...zembiilden bir haber düşerse belki onun haricinde hissenin işi zor...kar yoksa temettü yoksa somut beklenti yoksa hisseye durup dururken yatırımcı gelmez....sırf ucuz diye yatırımcı gelirse hisse gitmeyecekse niye gelsin gidecek hisselerde değerlendirir gitme ihtimali olduğu zaman tekrar gelir....olaya duygusal baktık kaybettik malesef.....birde iran riski var....bu aralar iran çok konuşulmaya başlandı nükleer enerji anlaşması dolayısıyla.....
    Şran amborgosunu bilerek kullanıyorlar ortak yoksa etkisi sıfır türkiye üzerinden dağıtır sıkıntı yok hissenin 3.40 dan aşağı düşeceğine ihtimal vermiyorum ortak daha öncede dediğim gibi maliyetimiz çok yüksek zarar büyük ortalamayı düşürmeye çalışıyoruz sadece başka hisseye geçsek hem risk hemde bu zararı çıkarma şansımız yok gibi el mahkum bekliyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Şran amborgosunu bilerek kullanıyorlar ortak yoksa etkisi sıfır türkiye üzerinden dağıtır sıkıntı yok hissenin 3.40 dan aşağı düşeceğine ihtimal vermiyorum ortak daha öncede dediğim gibi maliyetimiz çok yüksek zarar büyük ortalamayı düşürmeye çalışıyoruz sadece başka hisseye geçsek hem risk hemde bu zararı çıkarma şansımız yok gibi el mahkum bekliyoruz

ortak olumsuz konuşarak içini karartmak istemiyorum hakkında hayırlısı olsun...bugün dmsas aldım bende...ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak olumsuz konuşarak içini karartmak istemiyorum hakkında hayırlısı olsun...bugün dmsas aldım bende...ytd.
    Hayırlısı olsun ortak hakkımızda nediyelim elden birşey gelmiyor

5. bugün abd başkanı iranla yapılan nükleer anlaşmadan çekilip çekilmeyeceklerine karar verecek....ben açıkçası deliden herşey beklenir diyorum ama çekilmeyeceğini umut ediyorum...eğer çekilmese kısa süreli yukarı bir tepki olabilir hissede.....

6. Yılbaşından bugüne alanlar satanlar,

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7. Sn.oscar77 takaslara bakarak nasıl bir yorum yapmalıyız sizce?

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Sn.oscar77 takaslara bakarak nasıl bir yorum yapmalıyız sizce?
    Dostum mal hala dağınık... Gubre rafların arka kısımlarında tozlu olarak duruyor hala..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 359/928 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •