Sayfa 358/928 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    egegübre ilk 3 ay 7,8 milyon kar var...
    Ortak yanlış yazdım kusura bakma satışlarını 156 milyona çıkardı karı değildi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    evet elektronik ortamda katıldım.toplantı tuttanaklarını okursanız iyi olur.adamlarla resmen dalga geçtim ama yuz yok.muhalefet şerhlerini ben verdim.
    Burda boş boş yazan yok.hesap sorma yeri olan genel kurula katılan yok
    sağlıkla kalın
    [emoji106] [emoji106] [emoji106]

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Cuma günkü 3.60 kapanışa 55 bin lot koymuşlar ki orası gecilmesin.oyun oynanıyor.diyecem toplayan yok.yılbaşından bu yana takas yok mu kimsede?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Cuma günkü 3.60 kapanışa 55 bin lot koymuşlar ki orası gecilmesin.oyun oynanıyor.diyecem toplayan yok.yılbaşından bu yana takas yok mu kimsede?

15000 lotu bana ait ortak...bunun birde yukarı dönüşü olacak o yüzden daha hızlı yukarı tepki olasılığı yüksek hisselere geçmek mantıklı....üre fiyatları tepki vermiyor....300 doların üzerine atmadığı sürece bu şirketten kar bekleme doğru dürüst...bu çeyrek iyi gelebilir ama 2.çeyrek kötü olacak görünüyor bilanço....

5.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Cuma günkü 3.60 kapanışa 55 bin lot koymuşlar ki orası gecilmesin.oyun oynanıyor.diyecem toplayan yok.yılbaşından bu yana takas yok mu kimsede?

Ortak bilerek operasyon yapıyorlar açıkcası ben bilanço falan kar mar hepsi hikaye rekorda kırsa çıkartmak gibi düşünceleri yok ama nedenini anlayamıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak bilerek operasyon yapıyorlar açıkcası ben bilanço falan kar mar hepsi hikaye rekorda kırsa çıkartmak gibi düşünceleri yok ama nedenini anlayamıyorum

Birileri toplasa diyecem ki sağlam bir haber gelicek.fosfat v.s. Toplayan da yok.birde elinde mal olan kim varsa senelerdir kar etmeden nasıl duruyor.illa çıkarıp kar etmek isteyecektir diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Birileri toplasa diyecem ki sağlam bir haber gelicek.fosfat v.s. Toplayan da yok.birde elinde mal olan kim varsa senelerdir kar etmeden nasıl duruyor.illa çıkarıp kar etmek isteyecektir diye düşünüyorum.

Yani bencede ama bu hissede ne mantık ne analiz koca bir hiç

Sayfa 358/928 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •