Ortak bilerek operasyon yapıyorlar açıkcası ben bilanço falan kar mar hepsi hikaye rekorda kırsa çıkartmak gibi düşünceleri yok ama nedenini anlayamıyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak bilerek operasyon yapıyorlar açıkcası ben bilanço falan kar mar hepsi hikaye rekorda kırsa çıkartmak gibi düşünceleri yok ama nedenini anlayamıyorum
Birileri toplasa diyecem ki sağlam bir haber gelicek.fosfat v.s. Toplayan da yok.birde elinde mal olan kim varsa senelerdir kar etmeden nasıl duruyor.illa çıkarıp kar etmek isteyecektir diye düşünüyorum.
Yani bencede ama bu hissede ne mantık ne analiz koca bir hiç
ortak bu karpuz değil ki bekledikçe büyüsün....bekledikçe zaman kaybı olarak bize dönüyor....yatırımcı lehine bir tane ışık yok...zembiilden bir haber düşerse belki onun haricinde hissenin işi zor...kar yoksa temettü yoksa somut beklenti yoksa hisseye durup dururken yatırımcı gelmez....sırf ucuz diye yatırımcı gelirse hisse gitmeyecekse niye gelsin gidecek hisselerde değerlendirir gitme ihtimali olduğu zaman tekrar gelir....olaya duygusal baktık kaybettik malesef.....birde iran riski var....bu aralar iran çok konuşulmaya başlandı nükleer enerji anlaşması dolayısıyla.....
Şran amborgosunu bilerek kullanıyorlar ortak yoksa etkisi sıfır türkiye üzerinden dağıtır sıkıntı yok hissenin 3.40 dan aşağı düşeceğine ihtimal vermiyorum ortak daha öncede dediğim gibi maliyetimiz çok yüksek zarar büyük ortalamayı düşürmeye çalışıyoruz sadece başka hisseye geçsek hem risk hemde bu zararı çıkarma şansımız yok gibi el mahkum bekliyoruz
Hayırlısı olsun ortak hakkımızda nediyelim elden birşey gelmiyor
Yer İmleri