Sayfa 359/1312 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Syn hkm emlak konusunda iyimser bridir. Hkm sorunlu diyorsa bence dikkat etmek gerekir. Yalnız etrafımda 1 sene önceye göre 3 kat evim arttı diyen çok var. Alt katım 3 katına satıldı diyırlar. Giriyorum ilanlara aynı bölgede çok daha ucuza 10 larca ev var. Hatta denilen fiyatlar ilanlarda tavan fiyat
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    ))))))))) oturum olmayan sitede anahtarı niye aldı ki arkadaşınız,benim bildiğim anahtar teslimi oturumdan sonra yapılır .Hayır şundan söylüyorum suryapı öyle bir firma ki ipotekli tapuyu vermek için bile anahtarı verir.Tüm ipotekli tapuları alıcılar üzerine alırsa suryapı aradan tamamen çekilmiş oluyor,banka ile evi alanlar başbaşa kalıyor ,bilmem anlatabildim mi sn sugosu.Orda çok ama çok önemli bir nokta var,arkadaşınız konuya uyanamamış,o tapu saatli bomba,ha arkadaşınız o bombayı birine devredebilir mi jet fadıl ın üç kez millete mal sattığı bir ülkedeyiz elbet satabilir bir alıcı bulabilir,ama benim aklıma göre suryapı o daireyi asla geri almaz.İsterse arkadaşınız denesin.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    ))))))))) oturum olmayan sitede anahtarı niye aldı ki arkadaşınız,benim bildiğim anahtar teslimi oturumdan sonra yapılır .Hayır şundan söylüyorum suryapı öyle bir firma ki ipotekli tapuyu vermek için bile anahtarı verir.Tüm ipotekli tapuları alıcılar üzerine alırsa suryapı aradan tamamen çekilmiş oluyor,banka ile evi alanlar başbaşa kalıyor ,bilmem anlatabildim mi sn sugosu.Orda çok ama çok önemli bir nokta var,arkadaşınız konuya uyanamamış,o tapu saatli bomba,ha arkadaşınız o bombayı birine devredebilir mi jet fadıl ın üç kez millete mal sattığı bir ülkedeyiz elbet satabilir bir alıcı bulabilir,ama benim aklıma göre suryapı o daireyi asla geri almaz.İsterse arkadaşınız denesin.
    Bugüne dek kaç tane bilindik firmadan, projeden ev aldınız bilmiyorum ancak ben 2 tane aldım.

Erken anahtar teslimi demek eve tadilat, iç mimar tutup dizaynı değiştirmek ve oturum başladığında evi hazır hale getirmek için verilir.

Projelerde tüm tapular ipoteklidir. 1 yıl içinde ipotekleri kaldırıp kat mülkiyetine geçerler bu mecburidir. Aldığım tüm evlerde böyleydi.halende sistem böyle işler.

Bugün inşaat şirketi batmış fi yapı projelerinde bile evler alınıp satılıyor açın bakın. Oturum var.

O paylaştığınız para geç ödemeler, kapora vermemeler vs bu firmaya özgü değil. Misal ben jolly turdan tatil almıştım. Paramı 6 ay geri vermediler telefonlara dahi çıkmadılar. Charge back ile aldım paramı.şu an bakıyorsunuz halen reklamları dönüyor ve satış yapıyorlar.

Kısacası kaç tane alım yaptınız bilmiyorum fakat dışarıdan google a yazıp bilgi sahibi olmak ile gerçek tecrübe çok farklı.

Sn sug ben teknik yapıdan iki kez ev aldım sattım.yDiginiz şeylerde hatalı noktalar çok.ben başıma gelen belalar nedeniyle gayrimenkul hukukunu bir avukat kadar bilirim.daha evvel yazdıklarımda ısrarlıyim.anlatmasi uzun sürer.sizin fikirlerinizi biliyorum.onlari değiştiremem.brn zaten diğer forumdaslar için yazdım

Siz güveniyorsanız gidin alın.arkadasiniz içinde gerekenleri yazdım.bedava danışmanlık bu kadar olur.geri kalan bilgileri bir avukattan alabilir.ben yazdıklarımda israrliyim

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz güveniyorsanız gidin alın.arkadasiniz içinde gerekenleri yazdım.bedava danışmanlık bu kadar olur.geri kalan bilgileri bir avukattan alabilir.ben yazdıklarımda israrliyim
    merak etmeyin bende yeni degilim emlak isinde.zaten tereddutlerim olmasa 2020 ocakta bende alirdim.
    ancak emlak islerinde ozellikle gunu gunune teslim eden,gelin tapunuzu kusursuzca alin kat mulkiyetli olarak, kisacasi kusursuz bir teslimat sunan varsa soyleyin bilelim.

6. suryapı gibi bitmemiş riskli projelerden orneklere gerek yok.

2020 ağustos ayının başı, konut kredisinin 0,74'ten 0,89a çıktığı ilk gün, daha önce 1900tl yazıp satılmayan ataşehirdeki en tutulan sitelerden birinde 4+1 daireyi o gün 1550ye düşürdü ve aynı gün kapora gönderemediğim için üzülmüştüm, ertesi gün bu ev satıldı.
    şimdi o daireyi 3,5 milyondan satışa çıkarsalar anında gider, 4 milyona ise 1 ay içinde satılır.

Arkadaşlar emlak artar düşer ayrı konu.bu maketten satış işi bataklık.asla yapmayın.evler artar düşer o elbet bizim memlekette her daim olan isler

Sayfa 359/1312 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •