Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir kaç kez Hazine şu kadar dolar borçlandı aynı vade ile EUR'ya çevirildi şeklinde alt yazı gördüm BBHT'de. Dolar konuşuluyor ama esas hedef EUR'ya endeskleme de olabilir. Ya da EUR değer kazanması daha iyi bir şey borçda EUR'dan zarar etsek de ihracattan kazanırız diye düşünüyorlar.
    Abi kuresel duruma EURUSD ye pek hakim değilim ama gördüğüm kadarıyla ECB nin faiz arttırmak, sıkılaşma yapmak gibi bir planı derdi yok kısa vadede. FED gaza basarsa tam tersi olur Dolar güçlenir EURO karşısında ki bu bize yaramaz. Bilmiyorum bu parite işlerini iyi bilen arkadaşlar yazar çizerse birşeyler öğreniriz.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün TV leri zaplarken Polonya modeli olacak diye bir şey duydum. Çin, Güney Kore, Vietnam, Bangladeş vs gündemden düştü. Hedef şaşırtmacaydı muhtemelen.

ileride piyasayı kandırmak için çok gizli tuttuk kendi aramızda bile konuşmadık böylece her konuşan saçmalamış oldu denir.
    Uygulanan ekonomi programı veya bunun adı neyse çok sınırlı sayıda bir kadro tarafından bilindiğini düşünüyorum. O nedenle mv ler, konuyla ilgisi olmayan ve bu kadroda yeralmayan bakan dahi olanlardan habersizdir ve olanlara etkisi yoktur.
    Herşeyin çok kısa vadeli oyun planlarına göre yapıldığını ve arkasındaki kök nedenin bir şekilde iktidarı devam ettirmek olduğunu düşünüyorum.
    Ancak tüm bu olanlara karşı çok etkisiz ve tepki verip alternatif oluşturamayan bir muhalefet olduğunu da görmüş olduk.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by Risretro Yazıyı Oku
    Şişe de düşmez mi?
    Devre bile kesti..

4. 1 dakikada 3000 puanlık barlar var. Sindoma abey dün kulağımı çekti, kolay para kazanmaya çalışmayın, şeytana uymayın. Herkese bol şanslar.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sindom,
    bir saattan sonra dolarlan borzanın bağı kopar.
    kopartırlar.
    zert yaparlar. bilesin.
    Dedik ya tamirci burada asansörün düğme ve çelik halatlarını kontrol ediyor diye

6. Yorumsuz.Patron çıldırmıştır, ihtiyaç karşılanıyordur, zorunluluktan dolayı. Zaten yazıp çiziyoruz bunu haftalardır, aylardır. Ferrariciler Natalyalar diyerek.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Heh işte abi bizim olmamız gereken şey o Polonya modeli. Ah be o fırsatlar geldi yıllarca geldi. O para ülkeye oluk oluk akarken üretime yönlendirseydik şimdi Polonya kolonya falan halt etmişti. 100 milyar USD dış ticaret açığı vermeyecektik. Abartmıyorum şu an net 350-400 milyar USD ihracatımız, en az yüzde 15 de bunun içinde yüksek teknoloji oranı olurdu. Zamanı geri alabilir miyiz?
    halen anlamamışsın.
    bir daha annatayım.
    sen ne isen,
    başındaki de ondandır.
    fark, zende süleymanın mühürü yok, onda var.
    onda mühür yanında fredonun yüzüğüde var.
    o yüzük mutlaka, feredonun yüzüğüdür. üyl olmalı, asdadads.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •