Sayfa 359/898 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 7177 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. 300 tl zirvemizi gördüğümüzden beridir gesan sürekli zayıf görünüyordu..ilk defa bu gün çok güçlü ve istekli gördüm gesanı...umuyorum ki dipten dönüş olsun bu hareketler...bir tavan gesanı çoşturacaktır ve bence kısa sürede eski zirvemizi görmemizi sağlayabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    300 tl zirvemizi gördüğümüzden beridir gesan sürekli zayıf görünüyordu..ilk defa bu gün çok güçlü ve istekli gördüm gesanı...umuyorum ki dipten dönüş olsun bu hareketler...bir tavan gesanı çoşturacaktır ve bence kısa sürede eski zirvemizi görmemizi sağlayabilir...
    Keko bey Teknosa ya da iki kelam etseniz

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Keko bey Teknosa ya da iki kelam etseniz

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    orda da satış baskısı var dostum..geçmişte söylediklerim zaten forumda duruyor...nedense elimdeki hisselerden en çok gesana yorum yapmayı seviyorum...nedeni de gesan sürekli kap atıyor sürekli yeni gelişmeler oluyor...hisse ve sektörü çok canlı..o yüzden de gesandan kopamıyorum...teknosada uzuncular için sorun yok..tabi her hissede olduğu gibi teknosada da uygun yerlerden alıp uygun yerlerden trade etmek insanı bayağı avantajlı kılıyor..(kendim pek bu işleri yapamıyorum o ayrı konu...)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

smrtg ne güzel bloomberg de çıktı yeni yapılan fabrikanın içnden yayına baglandı.

hedefleri güzel anlattı..

bizim şirketin yöneticileri bu şekilde konuşamıyor.

biz 4. çeyreği güçlü beklerken yarım yamalak bir konuşma yapmıştı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. yapı kredinin manyak robotu bugun yok diyorlar tahtada dogrumu acaba rahatlamış hisse biraz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

smrtg 9 aylıkta 129milyon karını daha önce de belirttiği 250milyona çok rahat şekilde ulaşacağız dedi.

neredeyse 4. çeyrekte 9 aylığa oranla %90 artacak karları..

şimdi Gesan olarak 4. çeyrekte en fazla kar artışı gelen dönem olarak biliyoruz. smrtg nin%90 arttıracağını öngörüyoruz yönetim kurulu başkanı öyle dedi.

bizim 9 aylıkta 369milyon olan karımızı arttırma oranımız smrtg den daha düşük olabilir mi? bende 4. dönemimizde yüksek karlılık bekliyorum.

%80 arttırsa 664 milyon yapar 650 milyondan aşağısı gelmemesi gerek gibi düşünüyorum.

smrtg den karlılığımızın daha iyi oldugunu var sayarsak bence 700 milyon üzeri çıkması muhtemel...

ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    yapı kredinin manyak robotu bugun yok diyorlar tahtada dogrumu acaba rahatlamış hisse biraz...
    evet yok gibi bişi 318bin lot almıs 306 bin lot satmış yok gibi birşey eskiye nazaran..

8. Uluslararası Enerji Ajansı'na göre, dünya çapındaki ülkeler enerji ve iklim taahhütlerini tam olarak yürürlüğe koyarsa, kilit seri üretim temiz enerji teknolojisi için küresel pazar, 2030 yılına kadar mevcut seviyenin üç katından fazla, yılda yaklaşık 650 milyar dolar değerinde olacak.

Yüz milyarlarca dolar değerinde yeni temiz enerji teknolojisi pazarlarından ve milyonlarca yeni işten bahsediyoruz” dedi.

“Bugün itibariyle duyurulan her şey inşa edilirse, temiz enerji teknolojileri üretimine akan yatırım, net sıfır emisyona giden yolda gerekenin üçte ikisini sağlayacaktır.

"Mevcut momentum, bizi uluslararası enerji ve iklim hedeflerimizi karşılamaya daha da yaklaştırıyor - ve neredeyse kesinlikle daha fazlası gelecek."

Ancak raporda, belirli ülkelerdeki yüksek kaynak ve teknoloji yoğunluğunun küresel tedarik zincirleri için risk oluşturduğu belirtildi.

Son iki yılda, dünyanın en büyük ikinci ekonomisi ve güneş enerjisi modüllerinin en büyük üreticisi olan Çin'deki sokağa çıkma kısıtlamaları, dünya çapında büyük tedarik zinciri kesintilerine neden oldu.

Ajansın geçen yılki bir raporunda, Asya ülkesinin 2022 ile 2027 yılları arasında güneş enerjisi tedarik zincirine 90 milyar dolar yatırım yapması bekleniyor, bu da dünyanın geri kalanından beklenen yatırımın üç katından fazla.

Küresel net sıfır çabaları için çok önemli olarak görülen elektrikli araçlar, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Avustralya ve Çin gibi bir avuç ülkeden temin edilen bir dizi kritik minerale dayanıyor.

Birol, "Dünya daha çeşitlendirilmiş temiz teknoloji tedarik zincirlerinden faydalanacaktır" dedi.

"Avrupa'nın Rus gazına bağımlılığında gördüğümüz gibi, bir şirkete, tek bir ülkeye veya tek bir ticaret yoluna çok fazla bağımlı olduğunuzda, aksama olursa ağır bir bedel ödeme riskiniz var."

DAHA FAZLA OKU
    IEA, küresel yenilenebilir enerji kapasitesi büyümesinin 2027 yılına kadar iki katına çıkacağını söylüyor
    IEA, 2023'ün, azalan Rus gaz ihracatının ortasında AB için 'sert bir sınav' olabileceğini söylüyor
    IEA, küresel karbondioksit emisyonlarının 2022'de %1'den daha az artacağını söylüyor
    Rapora göre, büyük ekonomiler iklim, enerji güvenliği ve sanayi politikalarını daha geniş stratejilerde birleştirmek için hareket ediyor
    ABD Enflasyon Azaltma Yasası, rüzgar, güneş, hidroelektrik ve diğer yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik bir dizi vergi teşvikinin yanı sıra elektrikli araç sahipliğine yönelik bir teşvik sunuyor.

Mayıs ayında AB, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin neden olduğu enerji kriziyle mücadele tedbirlerini içeren REPowerEU planını başlattı.

Programın yardımıyla blok, yatırımlarda 300 milyar Euro'ya (323 milyar $) kadar seferberlik yaparak, yıl sonuna kadar Rus gazına olan talebi üçte iki oranında azaltmayı planlıyor.

Dünyanın en büyük üçüncü ham petrol ithalatçısı olan Hindistan, enerji talebinin yarısını yenilenebilir enerji kaynaklarıyla karşılamak için 2030 yılına kadar 500 gigawatt fosil olmayan yakıt kapasitesi üretmeyi hedefliyor.

Ajans, güneş enerjisi için dünya çapında ilan edilen üretim projelerinin yalnızca yüzde 25'inin yapım aşamasında olduğunu veya yapım aşamasına geldiğini söyledi.

Bu rakam EV pilleri için yaklaşık yüzde 35 ve düşük emisyonlu hidrojen üretimi için kullanılan kritik bir teknoloji olan elektrolizörler için yüzde 10'dan az.

not: sabahtan beridir dostumuzun paylaşımını merak ediyordum...türkçeye çevirip benim gibi kekoların anlayacağı şekle getirmek gerekiyordu... paylaştığınız bilgiler için teşekürler dostum...

Sayfa 359/898 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •