Sayfa 36/50 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 393 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Sistemlerle Kazanç Mümkün mü ?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vade geçişinde 2000 puan gibi bir fazlalık vardı onu düştünüz mü hocam.
    manuel geçmişindir dedim

zaman zaman atıyorum buraya 1 aydır. ( tüm 5 lik seri)

durum bu.

Alıntı Originally Posted by EWP Yazıyı Oku
    manuel geçmişindir dedim
    kullanmadığım sistemde manuel nasıl geçiyim hocam

matrisk raporu hali ile yazdım verileri.

31/07 den bugune
    vade geçişi düşülmedi, komisyon hesaplanmadı
    sheldon knight sistemini de ekledim benimkilere
    5.. lerin sinyalleri = 6 der tek sinyale iner ekran.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    zaman zaman atıyorum buraya 1 aydır. ( tüm 5 lik seri)

durum bu.

emlak hocam sistemin daha onceki yillarda getirilerine baktiniz mi. max dd si filan nasil. gayet hizli bi sistem gordugum kadariyla.
    bang bang you shot me down..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    77
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    çift ok var ya onlarda her oku bir işlem saymış

hay allahım...dediğim gibi saysana erhan EMLAK ın koyduğu grafikteki tüm okları say...
    tüm okları saymadım saysam 24 çıkar..Şöyle hesapladım yanlışım varsa düzeltin lütfen: ilgili grafikte ilk işlem short idi diyelim 1 lot short emri yolladı sistem, 2. emir long açmış görünüyor dolayısıyla önceki short kapaması için 1 lot long yapacak sonra tekrar 1 lot long açacak bu durumda elimizde 1 adet long olmuş oluyor. 3. emir short görünüyor aynı mantıkla önce 1 adet short açmalıki 2. emirdeki long kapasın sonrasında da 1 adet daha short açmalı son durumda 1 adet short kalıyor..Böyle hesap edersek o grafikte 23 adet işlem yapılmış olur, ben böyle hesapladım arkadaşlar, yanlış olan taraf nerede anlamış değilim ??? 23 adet işlem için de ortalama 10000 inde 4 ten komisyon ödeniyor, arkadaşın sisteminde fazla bulduğum kısım bu, onu anlatmaya çalışmıştım..

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    emlak hocam sistemin daha onceki yillarda getirilerine baktiniz mi. max dd si filan nasil. gayet hizli bi sistem gordugum kadariyla.
    matrikste veri sıkıntısı var üstat. son veri bu.

4 aylık geçmişini biliyorum ortalama yine aynı kaldı diyebilirim 4.cü aydan itibaren.

çünkü 1 dklık sistemin evrilmiş hali 1 dklık sistemi 7 ay kullandım geçmişte.

şimdi ise bu sistemi senelik 100/120 civarı sinyale dönüştürmek adına sinyal sayısını düşürmek için uğraşıyorum.

Alıntı Originally Posted by neo06 Yazıyı Oku
    tüm okları saymadım saysam 24 çıkar..Şöyle hesapladım yanlışım varsa düzeltin lütfen: ilgili grafikte ilk işlem short idi diyelim 1 lot short emri yolladı sistem, 2. emir long açmış görünüyor dolayısıyla önceki short kapaması için 1 lot long yapacak sonra tekrar 1 lot long açacak bu durumda elimizde 1 adet long olmuş oluyor. 3. emir short görünüyor aynı mantıkla önce 1 adet short açmalıki 2. emirdeki long kapasın sonrasında da 1 adet daha short açmalı son durumda 1 adet short kalıyor..Böyle hesap edersek o grafikte 23 adet işlem yapılmış olur, ben böyle hesapladım arkadaşlar, yanlış olan taraf nerede anlamış değilim ??? 23 adet işlem için de ortalama 10000 inde 4 ten komisyon ödeniyor, arkadaşın sisteminde fazla bulduğum kısım bu, onu anlatmaya çalışmıştım..
    evet ama o iki adet longu tek işlemde yapmış oluyorsunuz

yani sistem shorttan longa önüyorsa iki işlem sayar.

matriks sayısı doğrudur bu nedenle.

Sayfa 36/50 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •