herşey tahta yapıcıda bitiyor bende takmıyorum zaten bu kadar zararı, bugün tahtayı çok iyi silkelediler bence, marbaş sanırım malını sıfırladı ne var yok verdi, ben adrese teslim ettiğini düşünüyorum tüm malı ve görevini tamamladı bence,
herşey tahta yapıcıda bitiyor bende takmıyorum zaten bu kadar zararı, bugün tahtayı çok iyi silkelediler bence, marbaş sanırım malını sıfırladı ne var yok verdi, ben adrese teslim ettiğini düşünüyorum tüm malı ve görevini tamamladı bence,
RİCA EDERİM..
çOK ACAYİP HİSSE.gündüz de yazdığım gibi.aynı aracı kurum aynı fiyata dahi; bir yandan alırken bir yandan satıyor..
Birbirlerinden mal mı kaçırıyorlar,mal mı kakalıyorlar.Macera dolu bir hissedeyiz..bu gün yine piyasadaki lotları 2 ye katlayacak işlem yaptı....
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
A1 ilk gün verdiği 480 bin lotu, dün ve bugün geri almış
Reklamın iyisi,kötüsü olmazmışş...
http://www.borsagundem.com/haber/hal...ikladi/1281429
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
yarın dökülen dökülür spek haftaya alır eline sazı.
Hisse çok sığ, 10 da yaparlar, 1 de yaparlar.
Bir kaç habere bakar.
Adamlar borsaya açılırken maksimum ,(hisse değerini sıfır kabul edersek)11 küsür milyon para kazanmak için girmemişlerdir bu işe.
Acıtmayacak kadar parayı gömmeyi tercih ettik,bakalım neler göreceğiz bu hissede.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
speklerın istedığı gibi kağıt halka araz etmışler zamnında hateks kotuledıler kağıt 4 30 cıkdı bu kağıtda kotulnıyor kağıt iyi prim yapcağa bnzıyor
Yer İmleri