Sayfa 36/74 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 588 madde; 281 - 288 arası.

Konu: TDGYO Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. herşey tahta yapıcıda bitiyor bende takmıyorum zaten bu kadar zararı, bugün tahtayı çok iyi silkelediler bence, marbaş sanırım malını sıfırladı ne var yok verdi, ben adrese teslim ettiğini düşünüyorum tüm malı ve görevini tamamladı bence,

Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    tşkler sayın batık,
    RİCA EDERİM..
    çOK ACAYİP HİSSE.gündüz de yazdığım gibi.aynı aracı kurum aynı fiyata dahi; bir yandan alırken bir yandan satıyor..
    Birbirlerinden mal mı kaçırıyorlar,mal mı kakalıyorlar.Macera dolu bir hissedeyiz..bu gün yine piyasadaki lotları 2 ye katlayacak işlem yaptı....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. A1 ilk gün verdiği 480 bin lotu, dün ve bugün geri almış

Reklamın iyisi,kötüsü olmazmışş...

http://www.borsagundem.com/haber/hal...ikladi/1281429
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Reklamın iyisi,kötüsü olmazmışş...

http://www.borsagundem.com/haber/hal...ikladi/1281429
    borsagündem dün tektuyu ove ove bitireemdi, hatta günlerdir övüyordu buguün malum % 14 - ve kredili yasagı geldi, borsa gündem ne zaman kötülüyorsa o kağıt gidiyor

6. yarın dökülen dökülür spek haftaya alır eline sazı.

Hisse çok sığ, 10 da yaparlar, 1 de yaparlar.

Bir kaç habere bakar.

Adamlar borsaya açılırken maksimum ,(hisse değerini sıfır kabul edersek)11 küsür milyon para kazanmak için girmemişlerdir bu işe.
    Acıtmayacak kadar parayı gömmeyi tercih ettik,bakalım neler göreceğiz bu hissede.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

7.  Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    borsagündem dün tektuyu ove ove bitireemdi, hatta günlerdir övüyordu buguün malum % 14 - ve kredili yasagı geldi, borsa gündem ne zaman kötülüyorsa o kağıt gidiyor
    Kendisine reklam verilmeyince olumsuz haber yazılıyor, bizde anlamiyoruz zaten.

Çivisi çıkmış medyanın. .

tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..

8. speklerın istedığı gibi kağıt halka araz etmışler zamnında hateks kotuledıler kağıt 4 30 cıkdı bu kağıtda kotulnıyor kağıt iyi prim yapcağa bnzıyor

Sayfa 36/74 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •